Pengedar Shaklee Subang Jaya

Pengedar Shaklee Terbaik

14 Julai 2011.

Hari yang penuh bersejarah ,bergelar la aku seorang ibu..Mcm tak caye pun ade..tapi itulah hakikatnya.Bersyukur ke hadrat Ilahi tak terhingga.Akhirnye aku selamat melahirkan seoarang cahaya mata  tepat jam 1.42 pagi.
Tapi mesti semua tertanya tanya kenapa la anak ibu ni di masukkan dlm kace ni..Pengalaman bersalin untuk buat pertama kalinya amatla mencabar..Demam,jantung baby laju..Itula yang disebut sebut oleh Nurse dan Doktor AInon..Akhirnye dari Labour room terus dipindahkan ke Dewan Bedah…Kesian anak ibu..Tapi yang amat menyedihkan skali selepas je baby lahir secara Ceaserean (bedah),bayang pun saye tak nampak mcm mane rupe anak ibu.Girl?Boy?..Tapi tu semua tak penting..Mendengar jeritan pertama Nuha membuat hatiku sayu dan sedih..tanpa ku sedari mengalir air mate ni..sedih beb..dah la tak nampak muke baby..tak dapat pelukan pertama..pastu tak dapat nak berikan susu ibu selepas lahir plak tu…sbb selepas tu Nuha terus dimasukkan di SCBU ( unit ICU ) Hospital Labuan untuk pemerhatian rapi.taknak baby ade sepsis..Alhamdulillah Tuhan Maha Adil..Nuha bebas dari semua tu..sedih sgt.Tulah cabaran ibu.Dan sebab itulah Nuha dimasukkan dlm kace untuk bantuan oksigen….Terima Kasih di atas segala doa kawan kawan semua dan ahli keluarga terutama sekali my husband yang tak henti henti berdoa dan menghadiahkan bacaan Al Quran buat kami..Sayang Ayah…

Leave a Reply

Open chat
Hai Boleh Saya Bantu?