Pengedar Shaklee Subang Jaya

Pengedar Shaklee Terbaik

Breastfeeding journey part two

OMG!!! Macam mana dunia mama dgn BF..Of course mama akan teruskan..Dan akhirnya segala delimma kakak kini terjawab.kamu dapat kembali BF dgn ibu sendiri..Terima kasih kak Asmah yang selama ini banyak membantu sebagai tulang belakang ibu untuk kamu nak..Ibu nak satu hari nanti , nuha akan faham dan sentiasa berhubung dengan Ibu susuan kamu dan anggap la dia seperti mama kamu sendiri…Ibu terpaksa, sebab ibu tak sanggup melihat kamu terlantar di hospital disebabkan kamu diserang AGE punca dari susu formula..”I hate you”!( SUSU FORMULA).Masa tu hati ibu sedih sangat.sebab tu ibu cube cari juga ibu susuan supaya kamu tidak putus dgn SUSU IBU..Alhamdulillah mulianya keluarga ini menerima Nuha sebagai anak mereka juga.

Ibu harap keluarga ini sentiasa dilindungi Allah dimana jua berada. Segala pengorbanan mu, penat lelah mu Allah balas dgn limpahkan rahmat dan lauskan rezeki keluarga ini seluas lautan. (Nuha ingat ye..Jangan lupe dgn jasa mama kamu.Ibu yakin Nuha adalah anak yang solehah, pintar dan mendengar nasihat ibu dan ayah”)
Dengan kelahiran adik kamu , akhirnya segala nya telah berubah. Kakak dapat kembali hak dia..Dan ibu sudah tentu ingin meng up grade kan diri..Demi anak..semuanye jalan..Ape yang terbaik untuk anak,ibu cuba dapatkan yang terbaik juga.
 Dulu spectra dan kini madela FS aku datang..Alhamdulillah lagi berkobar kobar semangat mama untuk bangun nak mengepam setiap hari..dan credit untuk adik kamu juga sebab adik mmg kuat menyusu dan sangat sukakan susu ibu nye..heheh..
Oleh kerana kakak tak nak DF terpaksa la ibu perah dan simpan hari hari tuk EBM kakak..Itula pengorbanan seorang ibu kan.
Alhamdulillah adik kini berusia 1 bulan 2 minggu dah mencecah berat 4 kg.Adik semakin sihat. Saat ni adik dah pandai senyum, respond dgn ibu die.SUKE ! SUKE!
Madela FS in the house..Memang dah lama idamkan dan kini menjadi keyataan..Tapi Spectra 3 tidak pernah ibu lupakan..Dua dua tetap di hati ibu.
Dan inilah hasilnye..Sekarang dah semakin bertambah stok EBM adik dan kakak..Nanti ibu update ye.
Sekianlah cerita dari ibu..semoga anak anak ibu menjadi anak anak yang solehah, cendiakiawan, dengar kata, menjalankan tanggugjawab sbg seorang anak bila besar nanti.
BETUL!BETUL!BETUL!
Sebelum mengakhiri entry ibu kali ini,ibu nak minta maaf dgn mama kamu sebab ambil gambar tanpa izin..hihihi..sebagai kenangan untuk NUHA..Mmmuaahhh

Leave a Reply

Open chat
Hai Boleh Saya Bantu?