Pengedar Shaklee Subang Jaya

Pengedar Shaklee Terbaik

Kulit berseri dengan Nutriwhite skin care shaklee

Nutriwhite Skin Care Shaklee

Dari masa ke masa, jika tidak dijaga, kulit kita akan hilang seri, tekstur dan tonMelanin atau pigmentasi sering terhasil dan perubahan warna muncul pada kulit. Ini termasuklah tompokan mahupun bintik-bintik coklat dan tompok penuaan pada permukaan kulit muka

Penyebab utama terjadinya tompokan ini adalah faktor usia, pendedahan pada sinar mataharidan turun naik hormon. Faktor tersebut boleh mencetuskan pengeluaran melanin yangberlebihan. Selain dari itu, kulit juga menjadi lebih kering dengan usia dan kerosakkan pada struktur kolagen menyebabkan garis halus dan kedutan terhasil. Dengan tekstur kulit yang tidak sekata ini menyebabkan kulit kelihatan kusamTon kulit sering menjadi tidak sekata,kehilangan ‘glow’. (Glow tu rasanya gebu ye???)

Selain dari itu, faktor tekanan, persekitaran dan isu-isu genetik adalah beberapa penyebab kulit nampak kusam atau tidak sihat.

——————————————————————————————————–


NUTRIWHITE : Produk kecantikan dari asas semulajadi


Produk skincare ini dibangunkan oleh para saintis dan pakar penjagaan kulit dari Jepun dan Amerika Syarikat, NUTRIWHITE. Pemilihan campuran nutrien dari 16 negara yang berlainan. Kombinasi nutrien yang unik dipanggil White-N 16. Formula ini diperkaya dengan vitamin C. Skincare memberi penekanan dalam kecerahan kulit, membantu melicinkan permukaan kulit agar lebih segar dan ‘glowing’.

Setiap produk Nutriwhite membantu dalam mencerahkan kulit kusam dan meratakan tona kulit yang tidak sekata dengan lima cara berbeza. Apabila kesemua kombinasi produk ini digunakan, 5-cara tindakan tersebut akan memutihkan kulit dengan lebih cepat dan berkesan.

5 CARA NUTRIWHITE BERTINDAK KEARAH KECANTIKAN KULIT


*Klik untuk besarkan imej7 PRODUK LENGKAP NUTRIWHITE  


*Klik untuk membesarkan imej

Itulah produk skincare NutriWhite dari Shaklee. 


Testimoni :

Ada seorang ahli sukan yang telah membeli 2 jenis produk sahaja iaitu NutriWhite Daytime Whitening Lotion dan NutriWhite Renewal Whitening Cream. 
Katanya, kulitnya sering rasa terbakar kerana latihan sukan pada siang hari. 
Selepas menggunakan 2 produk tersebut, beliau kata kulitnya tidak rasa terbakar semasa sesi latihan. Dan pada waktu malam, bila memakai cream, terasa sejuk dan lembap je kulit.. 

Beliau telah membeli dari saya pada bulan Disember 2011 dan pada bulan Jun 2012, barulah beliau membuat pembelian semula kerana produk baru habis digunakan.. Beliau juga menambah pembelian Whitening Essence pula. Tidak kurang dari itu, kawannya juga membeli produk ini kerana melihat kesan yang baik pada kulitnya…

Jika anda masih mencari-cari skincare bagi kulit muka anda, apa kata cuba NutriWhite, produk dari asas semulajadi….

Nak cuba produk Shaklee?  Boleh hubungi saya dengan berbagai cara:- 

Kredit pada info dari penulis Healthy blog.

Penghantaran vitamin Shaklee seluruh Malaysia, China dan Indonesia. 
Sila hubungi saya Siti Aisah 017-647-7837
Facebooke page: aisah health collection
Email : ct_ijn@yahoo.com
 ID :867656
 Salam sayang daripada mommy nuha dan bouchra!
 * This product is not intended to diagnose, treat, cure or prevent any diseases

Leave a Reply

Open chat
Hai Boleh Saya Bantu?