Pengedar Shaklee Subang Jaya

Pengedar Shaklee Terbaik

Pengalaman yang indah di dalam kelas training

Antara peserta yang hadir..

Fast Training New Distributor shaklee.

Pengalaman yang terindah buat kami yang masih baru dan merangkak di dunia shaklee ini..Sepertimana yang sedia maklum saya telah diperkenalkan dunia shaklee oleh Master Norita Idris. Sangat menakjubkan yang selama ini saya berhubung dengan beliau melalui alam maya iaitu “dunia internet”. Tetapi pada 15 jun 2013 telah mencatatkan sejarah hidup saya ,akhirnya saya telah diketemukan dengan beliau di Labuan!!! Semua ini adalah takdir yang telah ditentukan oleh Allah.. Oleh itu tidak ada yang mustahil untuk kita berjaya..
Berbalik pada kelas training ini, Pada mulanya masing masing tertanya tanya apakah isi kandungan dan seminar yang akan di sampaikan oleh mereka???

Bermula nya kelas dengan pengenalan diri saya sebagai seorang supervisor di Labuan..Saya menceritakan serba sedikit tentang sejarah saya berkecimpung di dunia shaklee ini.Dan saya bergiat aktif di dalam dunia perniagaan shaklee dah hampir 4 bln..Bulan pertama income saya hanya rm 5++. Bulan kedua pual rm 1.4 k, bulan ke tiga 1.8 k dan sekrg 2.8 k!!!

Nampak tak .Saya jujur kata sebulan gaji saya. Seperti di dalam ceramah tadi DO I NEED SHAKLEE??? WHY I NEED SHAKLEE???

Soalan pertama, kenapa anda memilih shaklee?
Jawaban: saya memilih untuk kesihatan saya sendiri dan menjayaka penyusuan saya..

Soalan kedua , kenapa tak jual shaklee?
Jawaban: ermmmmmm….

Soalan ke tiga: Jual la shaklee tu???
Jawaban: waduh income tidak cukup dong…kena la buat since anak dah dua..restu si sang suami..alhamdulillah sungguh memberangsangkan!!!

Jadi adanya kelas ini ingin mengubah nasib downline semua untuk diri sendiri,anak anak dan keluarga!!
semua orang ngin berjaya..Tapi tanpa usaha tak kemana…Bangun dan bangkitla semua..Kuasai empayar labuan..Saya ikhlas mmg sangat cemburu dengan kejayaan besar Mater Norita Idris dan Master Naquib dalam shaklee.Income lebih 5 angka?? pecaya tak!!! Sesiapa yang hadir dlm kelas ni mmg pecaya sbb bukti di hadapan sahaja..

Suri rumah peluang yang sangat besar!!! sahut la cabaran master norita!!! sesungguhnya kata kata dan ilmu hari ini sangat berguna.Kredit pada master naquib dengan presentation power point yang disediakan sangat bermanfaat..

Harap dapat jumpa lagi di masa akan datang,,Kami sentiasa nantikan kehadiran kamu semua dengan penuh harapan..
Ingat DOA+USAHA+TAWAKAL= KUNCI KEJAYAN

Salam sayang dari mommy nuha dan bouchra!!

inilah dia sifu saya Norita idris..Kedua dua mereka sangat hebat!

Leave a Reply

Open chat
Hai Boleh Saya Bantu?