Pengedar Shaklee Subang Jaya

Pengedar Shaklee Terbaik

Sahabat vs Business Partner

Pertemuan yang disangka , mulanya percutian tetapi “UPGRADE” shaklee family

Alhamdulillah semalam, sebuah pertemuan yang tidak disangka.Tanpa di rancang dan di duga sebenarnya. Datang ke Miri memang niat untuk bercuti , berjumpa rakan seperjuangan suami dan dah alang alang ke miri ingin berjumpa bersama my sifu (nak ambil aura MASTER to be insyaAllah).
Buat pertama kali berjumpa dengan keluarga Nurul bersama ibunya dikenali sebagai “KAK MINAH ” di Miri ini.Perkongsian penceritaan kami bermula di dalam kereta memang menarik.Kami berkongsi cerita dan saya of course cerita tentang shaklee.Terkejut bila dangar income 8k!!!Bukan nak menunjuk tetapi setakat berkongsi cerita dan cuba bantu .Kebetulan pula full time house wife senasib dengan saya.

Pertemuan malam semalam mendapat kejutan tiba tiba Abang Naquib kata Firdaus akan join dinner kali ini.Tergamam dan suami pun terkejut. Kak Minah adalah kenalan lama kak Norita dan Abang Naquib.Memang sunggu tidak disangka kan? Pertemuan dan perpisahan Adalah ketentuan Allah.Dan kini bertemu kembali Kak Norita bersama ibunya (Kak Minah) setelah setahun tak berjumpa.

Itulah miracle.Disebalik cerita kami, asalnya ke miri ingin bercuti bersama anak anak, bertukar kepada business trip..HAHHAHHAHA.

Semoga urusan kami dipermudahkan ya Allah malah Engkaula rancangan yang terbaik buat kami
Saya berharap Nurul dapat grew up leader baru di Miri.InsyaAllah.

sedut auro POSITIF!!

OUR NEW FAMILY

Welcome to shaklee family

shaklee the best.

Kak Norita, Kak minah,Nurul

Berminat ingin sertai kami?
Sila hubungi saya Siti Aisah 017-647-7837
 Facebooke page: aisah health collection
Email : ct_ijn@yahoo.com ID :867656
 Salam sayang daripada mommy nuha dan bouchra!

Leave a Reply

Open chat
Hai Boleh Saya Bantu?