Pengedar Shaklee Subang Jaya

Pengedar Shaklee Terbaik

SET RESDUNG SHAKLEE/SINUSITIS/ECZEMA/ALLERGY

SET ECZEMA HEBAT


Berita baik untuk mereka yang mempunyai athma (Athma), resdung (Sinus), alergi(Allergy), gegataL (Hives) dan sakit kulit (Eczema).
Kami kini menyediakan set suplemen terbaru khas untuk anda yang mempunyai salah satu daripada lima simptom yang dinyatakan di atas, yang dikenali sebagai ASAHE set, iaitu set Alfalfa untuk penyakit 5 serangkai.
“ASAHE” bukanlah nama sebenar kepada penyakit 5 serangkai ini, tapi, kami namakan khas (agar mudah untuk diingati) merujuk kepada akronim penyakit 5 serangkai ini dalam bahasa Inggeris iaitu – AthmaSinusAllergy, Hives and Eczema.

Apakah vitamin yang sesuai?
Vitamin yang kami cadangkan ialah Vitamin C, B-Complex dan Alfalfa.
  • Vitamin C – Ianya sebagai antioksidan yang baik. Sangat penting untuk meningkatkan antibodi seseorang.
  • B-Complex – Bertindak sebagai penenang dan penstabil hormon.
  • Alfalfa – Mempunyai kelebihan dalam mengurangkan keradangan sakit itu sendiri. Ianya kaya dengan sumber klorofil dan membantu mengurangkan keradangan terutamana akibat dari eczema, resdung (sinus), alergi (allergy) dan gegata (hives). Walaubagaimanapun mereka yang mengidap penyakit SLE tidak digalakkan mengambil Alfalfa sebagai suplemen mereka.
Siapa yang memerlukan set ini?
Individu yang mempunyai salah satu daripada penyakit 5 serangkai ini – athma (Athma),resdung (Sinus), alergi (Allergy), gegata (Hives) dan sakit kulit (Eczema).
Malah, ibu yang menyusu dan mendapati anaknya mempunyai salah satu daripada simptom tersebut turut digalakkan untuk mengambil set ini, agar nutrien yang diperlukan dapat di salurkan pada bayi anda melalui susu ibu. Selain intu, alfalfa juga sangat terkenal sejak dari dahulu lagi sebagai penggalak susu (galactagogue).
Maklumat lanjut mengenai produk & BEST PRICE, dari saya

berminat sms/whatsapp 0176477837

Leave a Reply

Open chat
Hai Boleh Saya Bantu?