Pengedar Shaklee Subang Jaya

Pengedar Shaklee Terbaik

Shaklee effect: Hemoglobin naik setelah amalkan 3 Germs shaklee

Shaklee effect: Hemoglobin naik setelah amalkan 3 Germs shaklee

 Dahulu 8 gm/dsl Sekarang 12 gm/dsl!!!

Alhamdulillah sekali.lagi saya nak share kan kepada anda terutamanya jika anda mempunyai anak yang mengalami masalah  IRON DEFICIENCY ANEMIA
TAHUKAH ANDA APA ITU IRON DEFICIENCY ANEMIA? 
Ia adalah gejala penyakit yang mengalami  masalah kekuragan zat besi atau Iron di dalam sel darah merah.Ini berpunca dariapada faktor pemakanan terutamanya  kepada anak anak yg selalunya sangat memilih makanan ketika mereka mula nak mengenal makanan.
Pada mulanya saya sendiri  pun  tak akan tahu anak saya ,Bouchra  akan kekurangan  sel darah merah iaitu hemoglobin. Ini berpunca  apabila dia demam panas dan saya membawa nya berjumpa doktor  dan membuat ujian darah.Ketika itu memang terkejut juga sebab keputusan menujukkan hemoglobin bouchra hanya 8.7gm/dsl. Memang nampak pucat juga lah masa tu.
Jadi saya pun cuba berikan bouchra 3 germs shaklee.Masa tu saya memang amalkan 3 germs setiap pagi sebagai sarapan breakfast kami.Jadi saya kongsikan 3 germs yang saya buat dan berikan sedikit kepada bouchra setelah  mendapat nasihat daripada upline saya sendiri iaitu bonda Norita.
Kenapa 3 germs?
Kerana di dalam Esp dan Mealshake shaklee menyediakan komposis vitamin dan garam mineral yang lengkap yang boleh membantu meningkatkan sel darah merah kita.Selain itu, esp dan mealshake shaklee juga mengandungi  kandungan iron yang boleh membantu untuk mereka yang mengalami masalah Anemia di kalangan kanak kanak.
Selain itu??
Ramai tidak sedar yang sarapan merupakan rahsia untuk kekal sihat dan bertenaga sepanjang hari. Dengan tidak bersarapan, anda mungkin :
Tidak dapat memberi tumpuan untuk masa yang panjang.Kurang peka.mengambil masa yang lama untuk bertindak balas.Sebab itu 3 germs shaklee ini sesuai bagi seisi keluarga.
Shaklee menawarkan Set Mighty 3 Gems untuk memulakan hari anda dengan sarapan yang lazat dan berkhasiat.
Kebaikan :Bertenaga sepanjang hari.Membantu dalam meningkatkan tahap kepekaan dan penumpuan.Memelihara kesihatan secara menyeluruh.
MEAL SHAKES,PERFORMANCE DAN ESP SOY PROTEIN ISOLATE POWDER!
Dan setelah  sebulan amalkan 3 germs shaklee alhamdulillah hemoglobin bouchra naik kepda 12 gm/dsl. Memang lebih aktif  dan lebih bertenaga serta mudah fokus.
Jadi sekarang memang bouchra  sukakan 3 germs ni tengoklah gaya bouchra  ni.

Anda mahu berikan terbaik buat si manja anda?

Hubungi saya sekarang
Siti Aisah Mohd Ibrahim
0176477837
 

Leave a Reply

Open chat
Hai Boleh Saya Bantu?