Pengedar Shaklee Subang Jaya

Pengedar Shaklee Terbaik

Shaklee Labuan: Cerita di Satu Hari Raya Bersama Vivix

Alhamdulillah sudah pun masuk 2 syawal ketika saya menulis coretan ini.Banyak kenangan manis bersama keluarga walaupun kali ini adalah turn berhari raya bersama keluarga sebelah suami.
Namun keistimewaan berhari raya kali ini adalah kami dapat berkumpul di sungkai,perak bersama Mak Nyah(satu satunya adik ayah ). Dan yang pasti pertemuan kali ini adalah saya rasa amat bersyukur sekurang kurangnya saya melawat pak cik yang cerita dahulunya dia stroke sebelah kiri dan kini setelah mengamalkan vivix botol ke 3,semangat beliau semakin kuat! Beliau boleh berjalan dengan cepat dengan menggunakan tongkat.Bercakap dan dr segi pertuturan lancar dan jelas serta mudah di fahami seperti dahulu sblm beliau terkena stroke.Saya rasa sangat bersyukur sekurang nya saya bantu keluarga ini mengurangkan kesakitan perit yang di alami .Jika tidak usahkan bergerak malah hendak membuat aktiviti harian biasa pun susah.Pada mulanya beliau terkena memang rasa depress dan sedih.Tetapi sekarang beliau semakin ceria dan semangat malah boleh berhari raya bersama kami.
ALLAHUAKBAR! ALLAHUAKBAR! ALLAHUAKBAR

Dan kini mak cik saya yang merupakan isteri kepada pakcik saya ni dengan ikhlas ingin menjd dealer bagi membantu saraan hidup mereka dengan di tambah ayah ngah kini telah pun pencen dan tidak berkerja sejak diserang stroke january tahun ini.

Maka bagi orang taiping anda ingin dapatkan produk shaklee boleh la hubungi Norehan Aziz di talian +601110875516

Anda juga boleh hubungi saya
Siti aisah mohd ibrahim
Sid 867656
0176477837

Leave a Reply

Open chat
Hai Boleh Saya Bantu?