Pengedar Shaklee Subang Jaya

Pengedar Shaklee Terbaik

Shaklee Labuan: Ramadhan Lebih bermakna

Ramadhan Datang Lagi

Assalamualaikum dan alhamdulillah akhirnya dapat merasa kembali Ramadhan yang di tunggu tunggu. Saya ingin mengucapkan kepada semua rakan rakan yang mengenali diri ini, keluarga saya, rakan seperjuangan shaklee, anak anak shaklee, dan pelanggan setia shaklee “Selamat Berpuasa”.Semoga puasa kali ini kita dapat tingkatkan amal ibadah dan semoga akan di amnpun kan segala dosa yang lalu dan menjadi ummah yang sejati dan beriman.

Ramahan tahun ini lebih bermakna sebab untuk pertama kalinya saya tak perlu risau untuk apply cuti tahun seperti biasa, bergegas balik ke rumah utk persiapan berbuka dan yang pasti saya dapat bersama anak anak saya sepenuh masa.Alhamdulillah bersyukur dengan nikmat Allah yang diberikan kepada kami. Disamping itu dapat lebih masa bersama anak anak shaklee mama yang perlukan bimbingan dalam fokus shaklee,dan masa kerja saya tidak terhad dan masa yg sangat fleksibel.Itu la uniknya shaklee.Bila orang tanya puan kerja apa? Saya kata :Shaklee. Oh ye ,kedai puan kat mana?. Saya jawab :”tak perlu kedai pun saya buat shaklee hanya secara online di rumah”.

Best kan..Memang saat saat yang di nantikan pada semua golongan wanita..Tetapi saya duduk rumah bukan duduk saja ye.. Saya duduk rumah,berkerja dari rumah dan yang pasti saya tetap terima pendapatan daripada shaklee malah lebih berganda daripada pendapatan tetap saya dahulu.Alhamdulillah.

Yang pasti I love Work At Home Mother sebab saya boleh berikan masa dan perhatian kepada anak anak saya…

Nak sertai kami WAHM atau WAHD? semua nya boleh di shaklee

Sila hubungi saya Siti Aisah 017-647-7837
Facebooke page: aisah health collection
Email : ct_ijn@yahoo.com ID :867656
 Salam sayang daripada mommy nuha dan bouchra!
 * This product is not intended to diagnose, treat, cure or prevent any diseases

Leave a Reply

Open chat
Hai Boleh Saya Bantu?