Pengedar Shaklee Subang Jaya

Pengedar Shaklee Terbaik

Shaklee Labuan: Shaklee mencatat impianku sebagai WAHM

Apa itu WAHM?

Ramai yang masih tak tahu apa itu WAHM ? Nama penuh WAMH adalah Work At Home Mother. Best kan bunyi nye..kalau dulu kata saya surirumah je.. Nampak biasa je..Tapi beza dgn zaman sekarang ni..
Suri Rumah seperti saya sekarang ,alhamdulillah di shaklee saya telah mencatat impian saya sebagai ibu sepenuh masa bekerja di rumah secara menjalankan perniagaan online. Sambil guling guling di rumah bersama anak anak,tetapi business tetap berjalan.Tak ada istilah biz online tutup 24 jam..Bercuti pun boleh lagi nak update status, dan berniaga sekiranya mahu..Yang penting tidak perlu beri kan alasan. Jika alasan itu yang selalunya akan membuat kan negatif impak dan seterusnya anda tidak kuat dan sabar..
Saya sangat suka akan keadaan sekarang sebab, tak perlu lagi nak apply cuti sperti dulu.Tak ada lagi masalah nak jaga anak anak.Risau jika mereka demam ketika berkerja dan banyak lagi..
Dan sebenarnya WAHM lagi sibuk sebab kita berekerja dengan anak anak ,cabaran nya sudah tentu beza. Kena cari masa ruang yang betul.Sebab itu suri rumah pandai curi masa…
Tak susah pun nak biz online ni malah lagi senang dan mudah..tak perlu ada kedai ,bayar elektrik extra ,air dan aset kedai.Malah hanya perlukan sebiji smartphone atau komputer untuk anda update status anda di website dan banyak lagi..
Ramai di kalangan suri rumah yang berjaya di dalam shaklee.Nak tahu rahsia kejayaan kami, ingin keterangan lebih lanjut dalam shaklee jom hubungi saya terus.

Penghantaran vitamin Shaklee seluruh Malaysia, China dan Indonesia. 
Sila hubungi saya Siti Aisah 017-647-7837
Facebooke page: aisah health collection
Email : ct_ijn@yahoo.com ID :867656
 Salam sayang daripada mommy nuha dan bouchra!
 * This product is not intended to diagnose, treat, cure or prevent any diseases

Leave a Reply

Open chat
Hai Boleh Saya Bantu?