Pengedar Shaklee Subang Jaya

Pengedar Shaklee Terbaik

Shaklee Labuan: Shaklee Raya Sihat Bersama Shaklee

Saya tidak Risau Dengan Rumah Terbuka Hari Raya 

Alhamdulillah mood raya masih lagi dipenuhi dengAn jemputang rumah terbuka.
Syukur dengan rezeki yang kami dapat;kami kongsikan bersama semAsa jamuan berhari raya Jumaat lepas (8 Julai 2014).
Raya kali ini sangat meriah.Walaupun suami saya sudah pun berpindah di kuala lumpur,tetapi beliau tidak lupa dengan rakan rakan sekerj beliau dari Tmf,group Labuan. Memang sangat ramai yang datang rumah terbuka kami.Di tambah dengan rakan rakan sekerja saya semasa di hospital Labuan dulu,anak anak shaklee dan tidak lupa juga buat pelanggan setia mama.
Saya pun terkejut kami anggarkan tetamu yang datang dalam 100 org tetapi lebih dr itu rupanya.Ramai yang tegur kami berdua sentiasa tampak selim. Ye lah hari raya ni pasti dah ada yang memboroi,tembam semacam je kan.
Tapi kami lain. Sebab kami selalu amalkan
Phytocol : elakkan kolestrol
Omega    : bakar lemak dan lancarkan darah
Lecithin.  : bakar lemak dan langsing
Alfalfa.     : buang toksin
Syukur .kami sharekan kesihatan yang kami dapat bersama shaklee. Tak sangka juga sambil open house, ada juga yang dtg beli shaklee.Ada juga yang pertama kali lagi .
Bersharing tentang ostematric.sebab kawan suami saya nak belikan untuk ibunya yang sudah tua.saya suggest ostematric sebab dia cuma nak sejenis dan ye la kalau org tua ni mesti komplain lenguh badan,sakit pinggang.Dan di akui oleh beliau juga.saya doakan dengan hati luhur beliau,ibunya sihat sentiasa dan dia bercadang untuk menukar brand ke shaklee setelah produk yang di makan habis.Beliau terkejut dengan shaklee ,harga sangt berpatutan.dia memang mengambil berat dengan shaklee.
Seronok kami.tujuan kami adalah bantu orang sihat.kami tak nak sihat sorang sorang.niat kami ikhlas.
Yang datang beraya kali ini baru mereka tahu syaa lah pengedar shaklee yang mereka cari sebab mereka suka dengan penerangan yang diberikan.sebab mereka sebelum ini pernah beli saja tapi tanpa konsultasi cara makan.sehingga vitamin tidak berkesan.nnti mula lah blame shaklee yang tidak bersalah kan.
Saya harap berhati hati ketika membeli.jika pengedar tersebut tidak dapat tunjuk ajar cara makan yang betul dan rasa was was,pilih la pengedar yang boleh berikan service terbaik buat anda.
Pengedar dan team saya besar.jangan bimbang
Sebarang pertanyaan shaklee boleh hubungi saya
Siti aisah mohd ibrahim
0176477837
Sid 867656
Salah seorang tetamu pertama kami yang datang dan dia juga baru nak cuba shaklee untuk ibu beliau
Berhari Raya bersama staff Hospital Labuan
Staff Tmf Group
Selamat Hari Raya ,Maaf Zahir Batin

Leave a Reply

Open chat
Hai Boleh Saya Bantu?