Pengedar Shaklee Subang Jaya

Pengedar Shaklee Terbaik

Shaklee Labuan: Upline Jauh Bukan Penghalang

Assalamualaikum blogger..Pagi ini saya nak kredit pada cucu shaklee saya ini merupakan business partner team kami yang kental.
Bagaimana beliau jatuh cinta dengan shaklee dahulu?

Bermula dengan set slimming shaklee sebagai consumer,setelah nampak keberkesanan shaklee dan beliau berjaya menurunkan berat badan sedangkan hanya consume lecithin dan alfalfa shaklee.

Seorang yang rajin dan aktif di dalam menyertai beberapa training dan latihan yg diberikan.Nak tahu tak di mana kah beliau berada? Dan adakah upline beliau dekat dengan beliau?

Syuhadah kini berada di melaka.Hasil sharing kakak saudara dia sendiri(asdayanty) yang merupakan salah seorang daripada leader hebat saya dari Labuan;tetapi upline jauh bukan la menjd satu alasan utk.syuhada bergiat aktif dr shaklee.Malah syuhada bulan lepas mampu menunjukka  prestasi yang terbaik setelah baru dua bulan bergiat aktif  biz shaklee bulan april 2014. Wow… baru je kan.

Point nya di sini adalah,jika anda tahu matlamat anda sudah pasti apa jua cabaran di dalam shaklee akan diharungi dan tambahan pula upline jauh tetapi syuhadah masih mempunyai initiative yang tinggi utk belajar sendiri dengan sentiasa mengambil peluang menghadiri beberapa training yang dijalankan di shaklee. Tetapi bukan bermakna utk kami lepas tangan malah kami menjalankan coaching berterusan secara online.

Sudah tentu kami ingin membantu terutamaya pada mereka yang betul betul aktif dan serius dalam shaklee.

Jadi pada mereka yang berada di kawasan melaka,negeri sembilan dan seluruh semenanjung ingin one of the part our team,boleh hubungi beliau di talian:

+60 17-669 6260
Syuhadah mohd noh

Leave a Reply

Open chat
Hai Boleh Saya Bantu?