Pengedar Shaklee Subang Jaya

Pengedar Shaklee Terbaik

Shaklee Labuan: Vitamin Mutiara muka buku baru!

Shaklee Labuan: Vitamin Mutiara muka buku baru!

Alhamdulillah semenjak saya bershaklee, banyak yang saya pelajari tentang selok belok perniagaan terutamanya Marketing.
Oleh kerana sejak saya berblogger dan online shaklee, ramai yang dah mula mengenali diri saya walaupun tak lah se kebabom macam mungkin anda jumpa lebih ramai yang lagi terkenal dari saya

Tapi tak apa saya beranikan diri saya untuk bermimpi satu hari nanti saya akan jadi juga orang yang di kenali di antara rakan rakan shaklee juga.

Maka saya upgrade kan diri saya dengan berblogger dengan mempunyai page tersendiri di internet.Nak cari saya sangat mudah..Saya adalah pengedar yang aktif di Labuan , hanya search di engine google ” SHAKLEE LABUAN” pasti keluar.

Maka anda akan jumpa saya “www.vitaminmutiara.com”,itu lah blog saya.Dahulu dikenali anakkecilkuchak.blogspot.com

Bagaimana tercetus nya idea ini?

Vitamin adalah daripada shaklee sendiri kerana kami memang sharekan tentang supplement shaklee terbaik. Mutiara pula sempena Labuan di kenali sebagai “Pulau Mutiara”. Labuan kaya dengan mutiara hasil tangkapan dalam laut.Dan jika anda datang ke Labuan pasti terdapat banyak hiasan daripada mutiara yang sangat cantik

PULAU MUTIARA INDAH

Alhamdulillah segala galanya bermula dengan SHAKLEE..

TERIMA KASIH SHAKLEE.

Penghantaran vitamin Shaklee seluruh Malaysia, China dan Indonesia.
 Sila hubungi saya: Siti Aisah 017-647-7837
Facebooke page: aisah health collection
Email : ct_ijn@yahoo.com
 ID :867656
 Salam sayang daripada mommy nuha dan bouchra!
 * This product is not intended to diagnose, treat, cure or prevent any diseases

Leave a Reply

Open chat
Hai Boleh Saya Bantu?