Pengedar Shaklee Subang Jaya

Pengedar Shaklee Terbaik

Shaklee Labuan:Berbakti pada orang Tersayang Dengan Vivix

Alhamdulillah sebelum melabuhkan tirai shaklee online shop saya 24 jam sempat terima tempahan vivix beli 6 percuma satu botol dari sahabat baik saya.Kami pernah berkhidmat di hospital subang jaya dahulu.

Beliau teruja dengan hasil sharing saya tentang semua produk shaklee dan pada bulan mei 2014 beli produk shaklee untuk tujuan bantu ahli keluarga sihat

Beliau mempunyai 3 orang keluarga yang menghidap kanser yang berbeza Ibunya kanser payudara stage 4,dua beradik nya pun kanser tapi saya tak berapa ingat.ayahnya pula menghidap kencing manis yang teruk.saya mengajak dia masuk ahli dan beli vivix pada masa itu.

Dia sanggup laburkan duit dengan beli vivix 3 btl untuk orang yang dia sayang.sungguh terharu dan saya doakan semoga dapat mengurangkan keperitan penyakit yang ditanggung oleh mereka.

Semalam dia nak order satu set vivix beli  6 percuma 1 btl!!!
Dia bgtau mak dah tak sakit badan seperti dahulu lepas makan vivix.ayah kencing manis nampak ok.adik beradik pun cergas lepas consume vivix.malah dia kongsikan kebaikan produk bersama rakannya dan juga jatuh cinta vivix.Allahuakbar!!

Wang ringgit bukan la ukuran .yang penting kesihatan tak ternilai harganya

Jangan kan dah tenat baru nak cari itu ini sdgkan sudah terlambat

Ayuh hadiah kan vivix buat orang yang tersayang.Nak beli satu botol pun tak apa.malah kita akan diberi pahala jika kita ikhlas membantu orang

Berminat nak tahu lanjut

Hubungi saya
Siti aisah mohd ibrahim
Pengedar shaklee seluruh malaysia

Leave a Reply

Open chat
Hai Boleh Saya Bantu?