Pengedar Shaklee Subang Jaya

Pengedar Shaklee Terbaik

SHAKLEE VITAMIN PERTAMA DI DUNIA

SHAKLEE SUMBER VITAMIN TERBAIK SEJAK 50 TAHUN 

Nama Shaklee berasal daripada seorang ahli saintis dan pengamal kesihatan semulajadi iaitu DR. FORREST C. SHAKLEE


Dr. Shaklee adalah seorang yang berminat dengan kesihatan dan mengkaji dengan terperinci tentang bagaimana pemakanan yang sihat berkaitan denagn kesihatan secara keseluruhannya. 

Akhirnya pada tahun 1915 (hampir 100 yang lepas) Dr. Shaklee telah menghasilkan satu ciptaan ciptaan bernama Shaklee Vitalized Mineral- merupakan satu pil yang mengandungi puluhan nutrient vitals yang diperlukan oleh manusia ynag dikenali sebagai multivitamin pada masa kini.

Nama Vitalized Mineral akhirnya disingkatkan menjadi VitaMin, perkataan yang sememangnya amat sinonim pada kesihatan kita pada masa kini.

Pada tahun 1956, (setahun sebelum kemerdekaan tanah melayu) Dr. Shaklee bersama anak lelakinya telah menubuhkan satu syarikat makanana tambahan alami pertama di dunia, Syarikat itu dinamakan SHAKLEE sempena nama keluarga mereka.  

Bermula daripada detik itu SHAKLEE CORPORATION tidak pernah berhenti menghasilkan produk-produk manakan kesihatan yang selamat untuk manusia dan alam sekitar. 

Terdapat banyak pencapaian terhebat SHAKLEE yang membuktikan syarikat ini sangat menjaga kualiti dan alam sekitar dalam menghasilkan produk mereka. 

Salah satu produk hebat yang mesra alam dan selamat untuk manusia yang dihasilkan oleh Shaklee iaitu pembersih biodegradable, Basic-H yang dihasilkan pada tahun 1960.

Sejak penubuhan Shaklee pada tahun 1956, sehingga ke hari ni Shaklee masih berdiri teguh sebagai sebuah syarikat makanan tambahan NO 1 di Amerika Syarikat. 

Malah kedua-dua produk terawal yang dihasilkan Shaklee iaitu Vita-Lea dan (Shaklee Vitalized Minerals) dan Basic-H masih wujud lagi dalam pasaran dan masih relevant dengan keperluan 
penduduk dunia masa ini. Ini adalah satu sebab mengapa kami yakin untuk terus bersama Shaklee dan ingin berkongsi manfaatnya kepada anda. 

FALSAFAH SHAKLEE


Penghantaran vitamin Shaklee seluruh Malaysia, China dan Indonesia.
Sila hubungi saya Siti Aisah 017-647-7837
Facebooke page: aisah health collection
Email : ct_ijn@yahoo.com
 ID :867656
 Salam sayang daripada mommy nuha dan bouchra!
 * This product is not intended to diagnose, treat, cure or prevent any diseases

Leave a Reply

Open chat
Hai Boleh Saya Bantu?