Pengedar Shaklee Subang Jaya

Pengedar Shaklee Terbaik

vitamin shaklee bantu menawar ulser mulut

ATASI ULSER MULUT DENGAN VITAMIN SHAKLEE

Ulser mulut sangat pedih dan buat rasa tidak selesa dalam persekitaran mulut kita. Ada ulser mulut yang berwarna putih atau kuning dan ada juga yang menggelarkan ulser mulut seperti mata ikan. Orang tua-tua kata itu tanda badan kita panas. dan macam-macam petua untuk menghilangkan ulser mulut ni

Memang ulser mulut akan hilang bila kita ikut petua orang tua-tua ni. Tapi ada sesetengah orang yang tak hilang-hilang ulser mulutnya. Siap ambil ubat klinik lagi, tetpai ulser mulut tetap datang dan pergi.

Sebenarnya ulser mulut terjadi menandakan tubuh anda kekurangan vitamin B dan Lysine dalam tubuh. Tahu tak kekurangan vitamin dalam tubuh menyebabkan simptom-simptom pada tubuh contohnya seperti ulser mulut ni. Selain itu, ulser mulut terjadi disebabkan tubuh anda mengandungi toksin yang berlebihan.

Sebab itu, anda perlu sentiasa menitikberatkan soal khasiat pemakanan harian yang anda ambil untuk memastikan sel-sel dan organ-organ tubuh dapat bekerja, berfungsi dengan baik untuk menghasilkan tubuh yang segar, sihat dan bertenaga. Ambil supplement vitamin adalah sebagai pelengkap pemakanan berkhasiat anda bukannya sebagai pengganti menu harian anda.

Vitamin-vitamin Yang Membantu Atasi Ulser MulutB-Complex => Mencegah ulser mulut
Vita-C => Membantu pemulihan membran mukosa mulut
ESP Shaklee => Melengkapkan keperluan Lysine dalam tubuh
Alfalfa Complex => Menyahtoksin di seluruh tubuh
Herblax => Membersihkan dan menyahtoksin dalam perut tempat berkumpulnya
segala jenis toksin
Berminat pm/whatspp 0176477837


Penghantaran vitamin Shaklee seluruh Malaysia, China dan Indonesia. Sila hubungi saya Siti Aisah 017-647-7837 Facebooke page: aisah health collection Email : ct_ijn@yahoo.com ID :867656 Salam sayang daripada mommy nuha dan bouchra! * This product is not intended to diagnose, treat, cure or prevent any diseases

Leave a Reply

Open chat
Hai Boleh Saya Bantu?