Pengedar Shaklee Subang Jaya

Pengedar Shaklee Terbaik

Alfalfa Milk Booster Terbaik

Alfalfa Sebagai Milk Booster: Testimoni Pengguna Alfalfa Shaklee

Alfalfa sebagai milk booster. Alhamdulillah teruja sangat bila dapat feedback positif dari ibu yang menyusukan triplet. Setiap kali ada kawan-kawan yang melahirkan, saya akan share tips untuk membanyakkan susu. Saya akan share teknik mengosongkan payudara yang betul, jadual mengepam, makanan yang boleh jadi milk booster, dan pengambilan supplement yang sesuai. Setiap benda yang kita lakukan mesti dengan ilmu. Begitu juga halnya dengan menyusukan anak. Kita mesti ada ilmu. Makan supplement 10 jenis pun tak akan berhasil kalau tak amalkan kaedah yang betul.

Selalunya saya akan galakkan ibu-ibu yang menyusukan anak supaya minum sekurang-kurangnya 3 liter air sehari. Payudara pula perlu dikosongkan sekurang-kurangnya dua jam sekali. Tak kisah lah sama ada direct feeding atau pam. Yang penting mesti make sure payudara kosong. Adalah penting untuk mengosongkan payudara supaya otak kita dapat signal bahawa susu dah kering & perlukan supply yang baru. Bila otak kerap dapat signal, pengeluaran susu juga akan meningkat. Selepas keringkan payudara, elok ambil 2 biji alfalfa shaklee supaya payudara cepat penuh semula. Di samping itu, ibu-ibu kena pastikan perut tak kosong sebab kalau perut kosong, susu pun akan berkurangan.

Hari ni saya nak share testimoni seorang ibu triplet yang mengamalkan alfalfa sebagai milk booster. Puan Su ada triplet, 1 lelaki 2 perempuan. Saya yang approach beliau untuk cuba alfalfa sebab tengok Puan Su kepenatan untuk jaga triplet yang berumur 3 bulan. Tak cukup rehat. Cuba imagine, kena jaga 3 babies dalam satu masa. Kita yang nak jaga seorang baby pun tak cukup tangan. Inikan pula 3 orang. Alhamdulillah selepas hampir sebulan mengamalkan alfalfa, Puan Su dah bagi testimoni. Jom baca testimoni beliau:

Seronok kan?Bukan saja sebagai milk booster, alfalfa sebenarnya berfungsi sebagai kacip fatimah. Boleh menjaga bahagain intim wanita. Contohnya sis ni yang amalkan alfalfa untuk atasi masalah keputihan beliau. Untuk khasiat alfalfa yang lain, boleh baca di dalam entry saya .


Menarik bukan? Untuk mengetahui cara pemakanan alfalfa yang betul & harga yang saya tawarkan, sila hubungi saya sekarang.

Kredit: Cik Puan Nurul

Penghantaran vitamin Shaklee seluruh Malaysia, China dan Indonesia. 
Sila hubungi saya Siti Aisah 017-647-7837
Facebooke page: aisah health collection
Email : ct_ijn@yahoo.com
 ID :867656
 Salam sayang daripada mommy nuha dan bouchra!
 * This product is not intended to diagnose, treat, cure or prevent any diseases

Leave a Reply

Open chat
Hai Boleh Saya Bantu?