Pengedar Shaklee Subang Jaya

Pengedar Shaklee Terbaik

Daily activies for Nuha

Alhamdulillah akhirnya flash card for our little nuha dah pun siap dan ready to use.Taraaaaa:

Siap juga kan…Lepas ni nak buat bnyk bnyk lagi flash card yg menarik untuk nuha…Hari hari mesti x miss ajar nuha guna flash card atau beberapa buku yang mama and daddy belikan tuk nuha..Nuha mmg suka sbb nuha suka tengok…ambik..dan…ngappppp..hahhaah…die pantang tgk buku…Tengok inilah sebahagian daripada koleksi buku buku nuha yang mama dan daddy belikan…

Inilah aktiviti hari hari nuha..duk kat kerusi rocker sambil tengok video alif ba ta,ABC dan 1,2,3;
inilah video yang nuha paling gemar tengok..nuha akan excited bile tgk huruf alif tu bergerak..MMMuaaxxx:


Dan beberapa video lain:

sebagai permulaan nuha…semoga nuha dpt terus belajar dan menjadi seorang cendiakiawan

Leave a Reply

Open chat
Hai Boleh Saya Bantu?