Pengedar Shaklee Subang Jaya

Pengedar Shaklee Terbaik

NUTRIFERON SHAKLEE

NutriFeron – Penemuan Terhebat Bidang Immunologi

Sebelum mengenali Nutriferon, mari kita mengenali apa itu interferon terlebih dahulu. Ok sejarahnya, pada tahun 1954n, saintis dari Universiti Tokyo, Dr Yasuhiko Kojima telah membuat kajian bagaimana tubuh badan kita melindungi diri dari serangan virus. Melalui kajian itu, terhasillah penemuan interferon – sejenis protein semulajadi dalam badan yang bertindak sebagai pencetus atau pemberi respon kepada sistem imunisasi badan untuk menentang serangan virus. Interferon menguatkan sistem imunisasi dengan memberi respon yang cepat kepada sistem imunisasi semulajadi badan. Ia seolah-olah mengejutkan sistem imunisasi kita dari tidur untuk terus melindungi tubuh kita.
Kajian Dr Kojima selama 40 tahun telah menggunakan beribu jenis sebatian dan lebih 200 jenis herba yang berlainan. Akhirnya Dr Kojima berjaya menghasilkan Nutriferon – supplement untuk membantu meningkatkan penghasilan interferon dalam tubuh kita. Nutriferon adalah formula eksklusif yang dipatenkan oleh Shaklee dan tidak dijual di kedai-kedai biasa. 
Nutriferon diekstrak dari 4 tumbuhan iaitu biji labu, bunga safflower, honeysuckle Jepun dan biji plantago di mana kombinasi 4 tumbuhan ini mempunyai daya kebolehan mendorong pengeluaran semulajadi interferon tubuh. Penemuan dan rekaannya telah diiktiraf sebagai penemuan terhebat dalam bidang immunologi.
Manfaat Nutriferon:
  • Mengukuhkan sistem imun dalam masa 3 hari – Nutriferon merangsang dan mempertingkat sistem imun tubuh dengan mengerah sistem pertahanan semulajadi tubuh untuk membunuh T-cells, B-cells dan makrofag.
  • Melawan kanser & tumor
  • Melindungi tubuh dari influenza
  • Meringankan stress & kelesuan
  • Melambatkan penuaan
  • Mengurangkan infeksi penyakit Hepatitis B & C
  • Mengurangkan kesan PMS dan menopaus

Nutriferon sesuai diambil setiap hari kerana setiap hari kita akan terdedah kepada beribu jenis microb melalui pernafasan, pemakanan dan sentuhan. Apabila banyak kuman dan mikrob menyerang kita pasa sesuai masa, terutamanya ketika tubuh kita kekurangan interferon dan sel-sel imun, kita akan cepat keletihan, stress, terganggu tifur, dijangkiti flu, batuk, alergi, asthma, ekzema, jerawat dan lain-lain. Sel-sel yang tidak sihat akan membentuk lebih banyak radikal bebas yang seterusnya mengakibatkan penyakit kronik seperti kanser.
Nutriferon sangat berguna jika anda atau ahli keluarga terasa ingin demam atau telah demam. Telah ramai customers Mama memberi testimonial positif yang demam mereka sembuh lebih cepat berbanding pengambilan ubat hospital.
Hubungi Mama sekarang untuk mendapatkan Nutriferon anda. Nutriferon telah menjadi pilihan customers kami sebagai supplement bantuan kecemasan ketika ahli kelurga jatuh sakit. Ia boleh diambil oleh kanak-kanak sehingga warga tua melalui dos yang betul.

Penghantaran vitamin Shaklee seluruh Malaysia, China dan Indonesia. 
Sila hubungi saya Siti Aisah 017-647-7837
Facebooke page: aisah health collection
Email : ct_ijn@yahoo.com
 ID :867656
 Salam sayang daripada mommy nuha dan bouchra!
 * This product is not intended to diagnose, treat, cure or prevent any diseases

Leave a Reply