Pengedar Shaklee Subang Jaya

Pengedar Shaklee Terbaik

Resipi ESP

Resipi ESP Shaklee

Ramai yang bertanya, macam mana rasa ESP? Eiiii saya tak boleh minum soya. Kembang tekak. Saya cuma tersenyum. Sebenarnya ESP ni bukan saja mempunyai banyak kebaikan & khasiat, malah sangat sedap kalau kita tau resepinya. Sayang sangat kalau kita tak manfaatkan kebaikan & khasiat ESP ni, terutamanya bagi ibu yang mengandung.  Semua resepi kat bawah ni saya dah cuba. Favourite saya? ESP + sirap. Sempoi! Jadilah sirap bandung. Cuba anda tengok resepi-resepi kat bawah ni. Mesti terliur kan? 
[✔] ESP + Air suam

[✔] ESP+ Fresh Milk (sama ada susu kotak atau susu tepung)
[✔] ESP + Fresh Milk + kurma (rendam kurma dalam susu..after few hours..blend/shake it and mix with 1 sudu ESP)

[✔] ESP + Susu Anmum
[✔] ESP + Performance Drink Shaklee + MealShake Shaklee
[✔] ESP + Nesvita 3in1
[✔] ESP + jus twister tropicana
[✔] ESP + Ribena
[✔] ESP + any fruit juice ( tembikai, epal, lobak putih,peria,pegaga)
[✔] ESP + Milo/Horlicks
[✔] ESP + sirap
[✔] ESP + fresh milk + 1sudu madu + 1sudu oat + 1sudu serbuk koko (blend) *boleh mix setengah sudu kecikserbuk Shaklee fiber (jika ada)
[✔] ESP + KOKO + OAT
[✔] ESP + Milo/Serbuk Coklat Cadbury + SUSU HL
[✔] ESP + kurma + oat+ susu tepung + madu + air msk (blend)
[✔] ESP + kurma + kismis + badam + fresh milk
[✔] ESP + meal shakes + MILO
[✔] ESP + Nestle Bliss (sejuk2 dari peti ais)
[✔] ESP + Kurma + nestum (bukan 3 in 1) + susu tepung
[✔] ESP + kurma + badam + avocado + ais(blend sekali)

Sedap kan? rasa macam nak minum sekarang. Tunggu apa lagi, hubungi saya sekarang untuk mendapatkan ESP anda.

Penghantaran vitamin Shaklee seluruh Malaysia, China dan Indonesia. 
Sila hubungi saya Siti Aisah 017-647-7837
Facebooke page: aisah health collection
Email : ct_ijn@yahoo.com
 ID :867656
 Salam sayang daripada mommy nuha dan bouchra!
 * This product is not intended to diagnose, treat, cure or prevent any diseases

Leave a Reply

Open chat
Hai Boleh Saya Bantu?