Pengedar Shaklee Subang Jaya

Pengedar Shaklee Terbaik

Shaklee Labuan: Exclusive Personal Coaching Future Leader

Alhamdulillah perjalanan saya dipermudahkan dari Labuan to Kota Kinabalu dan akan ke Kuching pada jam 335 ptg ini.Setibanya jam 1230 tgh hari telah pun mempunyai temujanji bersama future leader saya di kota kinabalu

Saya rasa sangat bangga denga semangat jiwa yang di tunjukkan oleh beliau sendiri.Vina Madrigal adalah seorang businesswoman yang berasal dari Kota Belud. Beliau mempunyai kelulusan Diploma Kejururawatan Mahsa Kolej,dan pada saya jika beliau masih belum punya rezeki di dalam nursing tidak mengapa sebab beliau boleh praktikan nursing di dalam shaklee.ia sangat mudah dan membantu untuk kita lebih yakin apabila share tentang produk nanti. Menjadi ahli pada bulan Mei 2014.bertemu dengan saya personal training pada bulan tetapi hasilnya terus bangkit bulan ini dan lebih yakin untuk.menjadi leader pada bulan ini.
Malah saya yakin beliau adalah leader berjaya yang bergerak!

Jadi bagi anda yang berada di kawasan kota kinabalu,kota belud,kinarut,tuaran,dan seangkatan dengan nya anda boleh la hubungi vina di talian +60198322991.

Dan anda juga boleh hubungi saya
Siti Aisah mohd ibrahim
Sid 867656
0176477837

Kami sedang mencari business partner utk networking dermawand bg seluruh sabah dan sarawak.
Anda mahu berjaya seperti mereka?
Pada saya jika anda punya minat,aktif,agresif dn sabar spt my newbie leader,tidak mustahil anda juga adalah org hebat team kami.

Leave a Reply

Open chat
Hai Boleh Saya Bantu?