Pengedar Shaklee Subang Jaya

Pengedar Shaklee Terbaik

Shaklee Labuan: Kelebihan bershaklee

Kelebihan bershaklee����
=====================

Dengan hanya bermodalkan rm 85 dahulu kini saya sendiri pun tak sangka mampu mempunyai income hebat dalam shaklee.
Terima kasih saya ucapkan kepada bonda Norita Idris sebagai sumber inspirasi ku yang menjebakkan diri ku di dalam shaklee. Bermula pada tahun lepas mac 2013,selepas setahun saya berkecimpung dalam business shaklee saya tak menyangka yang dahulu nya hanya sekadar consumer set berpantang dan menyusu shaklee,tetapi setelah saya aktif dalam shaklee pelbagai kelebihan yang shaklee berikan.

Saya sendiri pun sudah merasakan 3 C yang shaklee berikan iaitu bonus cash tunai,bonus kereta dan bonus trip.trip pertama saya yang saya dah rasakan adalah trips sunway resort 3 hr 2 malam sempena national conference pertama saya tahun ini.Memang superb dan saya dapat merasakan jika saya dpt trips italy tahun hadapan ,saya rasa macam nak pengsan kot.hihi sebab sedangkan trip holiday dalam negara pun dah best dengan dihidangi juadah yang memang sedap,exclusive dan 5 star.pelbagai hadiah kami dapat dan masa nc baru baru ini saya dapat 5 award utk pertama kalinya.syukur alhamdulillah.saya yakin team saya pasti gegarkan pentas nc tahun hadapan.sebab saya sendiri dah nampak kejayaan anak anak saya.
Business shaklee perlukan kesabaran.kita perlu bibit dahulu dan insyaAllah dengan sharing kami pasti ia akan meluas.saya sendiri pun tak menyangka di mana team di seluruh organisasi saya hampir 200 ahli!
Saya sendiri tak pernah mimpi akan bilangan ahli sebegitu.namun saya perlu asah dan terus mendaki sehingga ke puncak!
Income shaklee sudah pun rasa.bermula dgn dahulu 3 angka bonus tapi kini biarla rahsia. NIAT SAYA INGIN BANTU LEBIH RAMAI SURI RUMAH/WANITA MAHUPUN LELAKI YANG BERKERJAYA BERJAYA DALAM SHAKLEE SEPERTI SUSUR GALUR MENTOR KAMI!!!

kejayaan demi kejayaan kami lihat.saya sungguh bangga kepd semua anak /cucu/cicit saya.
Esok adalah trip borneo road tour saya.
Kota kinabalu-kuching-miri

Bagi anda yang ingin tahu,nak berjumpa saya secara exclusive boleh hubungi saya utk temujanji di talian
0176477837
Sid 867656
Siti Aisah Mohd Ibrahim

Mentor kami master norita dan master Naquib Hussain
Super upline kami master hjh salwa dan master hussain
Super duper upline kami master Roslan Ghazali

Leave a Reply

Open chat
Hai Boleh Saya Bantu?