Pengedar Shaklee Subang Jaya

Pengedar Shaklee Terbaik

Shaklee Labuan: Rahsia Langsing, Sihat & Anggun Exclusive Dari Duta Shaklee!

Shaklee Labuan: Rahsia Langsing, Sihat & Anggun Exclusive Dari Duta Shaklee!

Dahulu SIze XL Tapi Kini Size..!!!

Alhamdulillah semua nya berjalan dengan lancar program  sesi sharing hari ini kami di Celyn hotel, City Tel, Kota Kinabalu bersama bonda Norita Idris . Sharing kami hari ini : Stay Healthy and Wealthy , “Langsing, Sihat Dan Anggun” bersama Shaklee.
Saya sangat seronok hari ini sebab anak shaklee saya sendiri, Alicia Dania Lee yang akan menjadi speaker pada petang tadi.Siapa tidak excited apabila melihat pencapaian anak didik sendiri. Ikhlas saya katakan pencapaian hari ini bukan lah satu atau dua tiga hari, malah ia memerlukan masa. Tidak kiralah sebulan, 2 bulan atau pun setahun. Tetapi pencapaian anak didik saya yang sudah pun menceburi bidang shaklee baru setahun, dan telah mencapai rank Coordinator bukan mudah. Yang penting jika rajin menghadiri sesi latihan kami, sentiasa keep in touch dengan Mentor, anda akan berada di dalam radar kami.Jangan bimbang.

Dahulu beliau mengenali shaklee sejak bermula menjadi pelanggan setia saya sebagai pengguna SET SLIMMING SHAKLEE. Lihat lah perubahan dia dahulu dan sekarang amat ketara sekali.
Saya sangat seronok kerana kini impian dia menjadi Langsing Kembali menjadi kenyataan!!

BERMULA DENGAN PENGGUNA TEGAR ESP+ALFALFA+LECITHIN.
“Dahulu beliau akui mengalami masalah kegemukan yang belum lagi di tahap obesiti yang teruk.Beliau juga sudah mencuba pelbagai jenis produk set slimming (xx) yang mana beliau mahukan produk yang boleh menurunkan berat badan dengan cepat!! Tetapi uniknya setelah mencuba shaklee, pada mulanya beliau  mengalami masalah healing crisis seperti keletihan, tidak bermaya selama di awal 2 minggu tetapi setelah beliau meneruskan set slimming shaklee secara konsisten dan mencuba selepas dua bulan akhirnya beliau bertukar menjadi AHLI KAMI. Healing Krisis yang dialami sesetengah pengguna disebabkan toksin yang berlebihan, maka perlunya air 3 liter di amalkan untuk memastikan toksin di buang secara semula jadi melalui bahan kumuhan.
Dan barulah beliau faham bahawa sebenarnya slimming secara cepat adalah tidak sihat kerana bayangkan jika jantung anda berkerja kuat untuk sesuai kan mengikut size badan anda? Tidak bahayakah ? Dan ia sebenarnya boleh memaksa jantung anda untuk mengepam jantung secara kuat dan berkerja dua kali ganda untuk pastikan peredaran darah ke seluruh badan. 
Dengan kesedaran dan ilmu yang ada sebab itubeliau mahukan slimming secara sihat dan yang menggembirakan hati beliau adalah, beliau kini sudah mempunyai badan yang slim (15 KG TURUN SELAMA SETAHUN), malah kulit beliau semakin  cantik. Tahniah saya ucapkan. 
Jom kita ikuti apa kata beliau:
Inilah yang kami mahukan, Adanya sesi seperti ini adalah untuk berkongsi bersama anda berkenaan produk shaklee yang kami amalkan, tak kiralah set apa jua sekalipun.
InsyaAllah kami akan kembali ke destinasi seterusnya, dengan hanya Nantikan update dari kami!!!
Tahniah kami ucapkan kepada mereka yang bersama dengan kami hari ini!!
Sehingga berjumpa lagi!!!  
Jika anda mahu sihat,langsing dan anggun seperti kami, boleh hubungi 
saya 0176477837
Alicia Dania Lee 0148715350, Pengedar sah shaklee Labuan

Leave a Reply