Pengedar Shaklee Subang Jaya

Pengedar Shaklee Terbaik

Shaklee Effect: Adakah Anda Mahu Hidup Biasa Biasa ?

Sharing Dari Master Farihah, sebab itu saya selalu tekan kan kepada anak anak saya seluruh organisasi 

“JANGAN MELIHAT SHAKLEE ATAS PADA DUIT SEMATA, DUNIA SEMATA, MALAH LIHAT LAH SHAKLEE ATAS NIAT UNTUK BANTU ORANG LAIN HIDUP LEBIH SIHAT DAN BANTU MEREKA UNTUK KECAPI HIDUP LEBIH BAHAGIA”.

Jika anda tidak mencari kekuatan anda, percayalah anda tidak akan berjaya dalam mana mana bidang yang anda ceburi termasuklah dalam shaklee.

Anda akan rugi kerana anda hanya melihat shaklee boleh memberikan kewangan yang kukuh pada diri kalian tetapi anda tidak mahu share kan tentang kebaikan shaklee. Sebenarnya ,jujur saya katakan anda sendiri mampu menyelamatkan diri manusia /seseorang daripada kealpaan, daripada kesesatan di dalam agama mereka malah kekuatan di dalam kehidupan mereka.

Kepada anak anak shaklee saya di seluruh organisasi, dengar la dengan teliti sharing Master Farihah, sedikit sebanyak dapat menyuntik semangat kalian dan apa yang pasti anda akan terus bangkit dan jika anda tahu NIAT ANDA DI DALAM SHAKLEE, insyaAllah kewangan akan datang kemudian dan akhirnya anda berjaya di dalam shaklee.

ADAKAH ANDA MAHU HIDUP BIASA BIASA AJA?

Saya terkejut apabila mendengar Downline Master Farihah, hanya cleaner mampu menjana income RM 2k sebulan di sebabkan semangat yang beliau tunjukkan dalam shaklee, mampu mengubah hidup nya dan akhirnya berhenti menjadi cleaner dan sekarang WAHM SHAKLEE. Tidak kah anda pun mempunyai impian yang sama seperti mereka. Yang penting anda haruslah shakleekan anda dahulu, dan seterusnya sharekan kelebihan dan keberkesanan produk shaklee yang kita makan. Dahulu saya pun bermula dengan produk penyusuan, dan saya bantu ramai ibu ibu menyusu mampu menjayakan penyusuan mereka bersama shaklee setelah teruja melihat hasil saya menjadi seorang Eppy Mom kepada dua orang Anak saya. Saya sungguh teruja dan terdetik di hati saya untuk bantu lebih ramai orang kerana saya tahu shaklee punya produk yang sangat bagus untuk orang ramai.


Jika anda di antara Suri rumah, wanita atau lelaki berkerjaya yang memerlukan bantuan saya untuk mengeluarkan diri anda dari terjerumus kesempatan kewangan yang boleh menganggu masa depan anda dan anak anak, boleh hubungi saya di talian 017-647-7837, Pn Aisyah,

Facebooke page: aisah health collection
Email : ct_ijn@yahoo.com
ID :867656
 Salam sayang daripada mommy nuha dan bouchra!

 * This product is not intended to diagnose, treat, cure or prevent any diseases

Leave a Reply

Open chat
Hai Boleh Saya Bantu?