Pengedar Shaklee Subang Jaya

Pengedar Shaklee Terbaik

Shape Up program

Shaklee Shape Up Program ~ Jadi lebih langsing, bertenaga, lebih keyakinan!

Salam buat semua pembaca blog.

Alhamdulillah Syawal dah masuk hari ke 9. Saya doakan anda semua st sejahtera. Bagaimana sambutan Syawal? Jemputan kenduri dan rumah terbuka berderet-deret. Kalau ikutkan nafsu semua nak makan kan…. hilang semua amalan/disiplin Ramadhan yang lalu. Tak hairan kalau dekat FB baca comment kawan-kawan… ” bulan puasa turun 3 kg… raya baru hari ke 4 dah naik 6kg…adoi la”…. dan seangkatan dengannya. Rasa sayang proses detox yang kita amalkan masa ramadhan lepas…. (baru seminggu je yea). Jangan kata orang lain, saya pun asyik mengunyah.
Ok, saya nak kongsikan tentang salah satu program dalam Shaklee Total Wellness connection iaitu Shaklee Shape Up ProgramApa kebaikan Shape Up Program ini?

Kebaikan program ini :-
· Badan yang lebih langsing dan rapi
· Nampak lebih anggun
· Rasa unggul
· Rasa lebih bertenaga
· Meningkatkan keyakinan diri
· Meningkatkan kesihatan secara menyeluruh

Secara ringkas fungsi setiap produk.

1- Herblax – 
membantu meningkatkat proses pencernaan secara lawas (mencuci usus). Apabila usus sihat, proses penyerapan nutrient lebih efektif. Ramai orang mengalami masalah berat badan kerana usus tidak sihat, sembelit atau menghadapi masalah penghadaman.

2- Lecitin
Membantu memecahkan lemak. Apabila lemak dipecahkan kepada molekul2 kecil, proses pe-nyah-kan lemak dari badan boleh dilakukan dengan lebih efektif. Lecithin bertindak lebih baik jika anda mengamalkan senaman secara konsiten.

3. Cinch Shake (terdapat 3 perisa Cafe Latte, Vanilla dan Choclate)
Ini rahsianya, Ya… Protein secara semulajadi mengurangkan selera makan. Ia memelihara otot dan membakar lemak. Cinch Shake Mix adalah makanan gantian segera untuk mereka yang sibuk dan tak ada masa nak menjaga pemakanan. Ia mengandungi serat yang tinggi dan membantu untuk rasa kenyang. Bukan itu saja, ia mengandungi nutrisi yang lengkap untuk menjaga kesihatan.Rumusan proprietary-nya diperkaya dengan Leucine™ iaitu asid amino yang memberi isyarat kepada badan supaya memelihara otot semasa proses pengurangan berat badan. Dalam kata lain, leusina dalam Cinch™ Shake membantu menghilangkan lemak tetapi tetap memelihara otot. Pendekata, berat dengan otot bukan berat dengan lemak.

4. Cinch Tea. Adunan Proprietari Teh Putih, Merah dan Hijau Matcha yang ada umph!
Teh eksotik putih, merah dan hijau matcha dipetik dan diadun dengan berhati-hati untuk mewujudkan minuman luar biasa hebat. Ia dapat meningkatkan tenaga secara semulajadi dan rasa nyaman.

Jom-jom! 

Dapatkan dari saya….penghantaran seluruh labuan percuma…

Penghantaran vitamin Shaklee seluruh Malaysia, China dan Indonesia. 
Sila hubungi saya Siti Aisah 017-647-7837
Facebooke page: aisah health collection
Email : ct_ijn@yahoo.com ID :867656
 Salam sayang daripada mommy nuha dan bouchra!
 * This product is not intended to diagnose, treat, cure or prevent any diseases

Leave a Reply

Open chat
Hai Boleh Saya Bantu?