Pengedar Shaklee Subang Jaya

Pengedar Shaklee Terbaik

Slimming Sihat Bersama Shaklee Kekal Awet Muda Cergas Sihat

Slimming Sihat Bersama Shaklee Kekal Awet Muda Cergas Sihat

Ramai yang bertanya selamat kah set slimming sihat bersama Shaklee ni untuk kekal awet muda cergas sihat? Ramai yang nak kurus di luar sana. Tetapi masih ramai yang tidak tahu bahawasanya Shaklee mempunyai produk slimming yang selamat. Agaknya kenapa ya?

Shaklee merupakan syarikat yang menjalani 350 ujian saringan sebelum produk dipasarkan dan mempunyai lebih 60 para saintis untuk mengkaji keselamatan dan keberkesanan produk. Produk Shaklee adalah 100% semulajadi, tiada bahan tiruan, dijamin halal dan selamat.

Memang kesian tengok orang yang mempunyai masalah berat badan berlebihan. Nak kurus tak semestinya sebab nak kelihatan cantik, tapi sebab utama adalah untuk menjaga kesihatan diri sendiri. Bila kita jaga kesihatan badan, automatik kita akan turunkan berat badan.

I’M NOT ALONE

Bukan saya saja pernah ‘membesar’ masa PKP dulu. Kak Sukma yang berjalan di sebelah saya pun sama. Macam dipam-pam.

slimming sihat bersama shaklee kekal awet muda cergas sihat

Pengalaman kami sama.

Nama je duduk di rumah. Makan makanan disediakan sendiri. Nikmat makan dekat luar terberhenti seketika.

Secara teorinya pasti lebih sihat lah kan.

Tapi sebab nafsu nak mencuba pelbagai inovasi resipi viral yang dikongsi oleh netizen kan.

Manis itu dan ini. Tinggi kalori itu dan ini.

Tak terdaya nak melawan. Itu yang naik berat badan. Dahlah tak ada aktiviti fizikal.

Tapi adakah nak dibiarkan tabiat begitu.

Eh, mana boleh. Banyak bahananya.

Sangat tak sihat.

Boleh menjemput penyakit datang. Obesiti. Kolestrol tinggi. Darah tinggi. Kencing manis. Dll.

Lagi pun berat tak terkawal banyak beri kesan lain.

Cepat mengah. Kecergasan kurang. Boleh sakit lutut kalau badan terlalu berat. Tidur terganggu.

Even, kesihatan kulit muka kita pun boleh terkesan.

Haa, nak kulit muka nampak cantik bukan sekadar kena jaga rutin cucian muka setiap hari saja ya. Lebih dari itu.

Sebab tulah sebaiknya kita target untuk jadi sihat, bukan nak kurus. Sebab nak kurus belum tentu menyihatkan.

Tapi kalau nak sihat, insyaAllah kita boleh push diri untuk capai berat yang ideal. Nak kulit lebih baik pun boleh dapat, insyaAllah.

 

Apakah fungsi setiap supplemen dalam Set Slimming Sihat Bersama Shaklee? Boleh je klik entry yang saya bold melalui ayat set slmming sihat bersama Shaklee ni. Dan kawan saya seorang ini pun berjaya turunkan berat badan melalui teknik intermittent fasting bersama set kurus Shaklee.

slimming sihat bersama shaklee

 

Nak sihat kurus bersama kami, terus hubungi saya di talian 017- 647 7837 untuk saya bantu anda sihat dan fit slim secara sihat. Tidak hanya fokus pada fizikal badan malah anda juga akan mendapat status kesihatan yang lebih baik. Nak more tips? Boleh juga klik link entry bagaimana saya diet intermittent fasting bersama Shaklee sangat membantu diri saya boleh hilang 7 Kg dalam masa yang pendek malah kekal cergas.

Leave a Reply

Open chat
Hai Boleh Saya Bantu?