Pengedar Shaklee Subang Jaya

Pengedar Shaklee Terbaik

Cara Jana Pendapatan Dari Rumah

Cara Jana Pendapatan Dari Rumah

Zaman yang semakin mencabar dan canggih. Kos sara hidup semakin tinggi. Kos bahan mentah semakin meningkat. Ramai yang tersepit dengan keadaan sedemikian akibat kesan PKP. Ini belum termasuk lagi yang hilang punca pendapatan, diberhentikan kerja, kilang atau kedai di tutup dan macam – macam lagi sehingga ramai yang tertekan. Sebelum ini selesa dengan pendapatan sedia ada tetapi ada juga yang kini sudah membuat dua hingga tiga kerja dari rumah demi sesuap nasi.

Ada yang tanya kepada saya, bisnes Shaklee ni ada slip gaji ke? Sahih ke perniagaan Shaklee ini boleh di jana pendapatan daripada rumah? Jawapannya ya memang ada dan setakat ini alhamdulillah ramai juga para leaders yang telah pun berjaya menggunakan slip gaji Shaklee untuk membuat permohonan di bank apabila hendak membeli apa jua aset keluarga anda. Sebenarnya perniagaan Shaklee ini bukan saja boleh di buat dari rumah tapi konsepnya adalah, anda boleh menjana pendapatan bersama Shaklee tanpa memerlukan premis ataupun kedai yang berdaftar.

Bersama barisan para leaders yang sudah pun menikmati segala peluang yang Shaklee tawarkan termasuklah intensif trip bersama Shaklee.

Shaklee adalah merupakan syarikat nutrisi multilevel marketing yang sudah berada di pasaran Malaysia lebih 35 tahun. Bukan tempoh masa yang pendek ya. Anda boleh menjalankan perniagaan shaklee ini secara online mahupun bersemuka mengikut masa anda sendiri.

Bersama Master Freddy yang sudah berada dalam perniagaan Shaklee lebih 35 tahun dan menikmati golden time hasil bisnes yang beliau bina sejak dulu lagi. Master Coordinator yang pertama di Malaysia.

Sebab itu jika anda mempunyai kerja hakiki, anda juga boleh menjana pendapatan bersama shaklee secara part time. Seronokkan dapat terima dua slip gaji. Ini seterusnya dapat membantu anda untuk meningkatkan ekonomi keluarga anda yang semakin mencabar.

Soalan seterusnya yang sering kami dapat lagi, banyak ke bonus Shaklee yang kamu dapat?

Secara jujurnya, segala hasil pendapatan yang kita dapat setiap bulan adalah mengikut hasil yang kita usahakan pada bulan tersebut. Seperti saya, saya menjalankan perniagaan Shaklee ini tidak keseorangan.

Saya bersama suami menghadiri event shaklee bersama leaders lain seluruh Malaysia.

Saya bersyukur kerana suami saya merupakan antara tulang belakang perniagaan kami, sejak 2021 sehinggalah sekarang. Gabungan tenaga dua orang sebenarnya lebih sistematik dan strategik berbanding kita melaksanakan perniagaan seorang. Tambahan pula ahli yang berdaftar di bawah kami hampir mencecah 3 ribu orang dan memerlukan kerja yang lebih sistematik.

Tapi jangan sedih jika suami belum berminat untuk bersama isteri, dia perlukan masa dan yang seronoknya Shaklee menyediakan id keahlian bersama suami.

Tekan link ini untuk terus ke ruang pendaftaran.

Shaklee akan membayar bonus kepada seluruh sid shaklee infinity, iaitu tanpa had. Ini belum lagi termasuk untung runcit yang kita dapat setiap hari sebanyak 15-20%. Kelebihan jana pendapatan bersama Shaklee ini anda boleh melakukannya bersama suami tanpa id yang berasingan. Hakikatnya, yang memulakan perniagaan Shaklee ini saya dahulu sejak 2013 lagi. Dan selepas Jan 2021, barulah suami sertai sama berniaga dengan saya tanpa perlu membayar extra keahlian. Bestkan!

Berapa pun angka yang anda dapat, pasti anda akan berpuas hati di atas usaha sendiri. Saya dulu pernah juga bermula dengan pendapatan RM 500 dan bulan ke dua alhamdulillah naik RM 2000. Sejak dari itulah saya bertekad untuk membina perniagaan ini secara serius. Dan kini ramai juga leaders di bawah organisasi T.E.A.M yang sudah pun merasa pendapatan bermula angka ratus sehingga ribuan. Apa yang penting adalah apabila kita berkongsi memberikan kesihatan yang lebih baik kepada ramai orang di luar sana dengan ikhlas. Dan buatlah mengikut cara yang betul setiap apa yang telah kami ajarkan. Pasti berjaya.

Apa yang kami boleh berikan jika anda sertai organisasi kami?

Yang pastinya bimbingan latihan mentor secara berterusan akan diberikan secara bersemuka mahupun online. Kami juga sering mengadakan kelas produk bersama pakar nutrisi mahupun para pegawai perubatan untuk memastikan pengetahuan yang anda dapat adalah selari dengan perubahan semasa setiap tahun.

Kelas bersama Dr Hafiz, Medical Doctor, Nutraceutical Experts Functional Medicines Practitioners
Kelas Bersama Dr Redza Benjamin, Professional Medical Scientist, Specialized in Pharmacogenomics and Nutrigenomics

Kami juga menyediakan pelbagai latihan bisnes tools soft skill yang mana anda mungkin akan mengeluarkan yuran yang agak besar dan mahal bagi perniagaan lain. Tapi tidak seperti di Shaklee yang mana ada latihan yang dikenakan adalah percuma mahupun kos yang dibayar pun adalah berbaloi dan sangat berpatutan. Tetapi ilmu yang anda pastinya mengikut keadaan perubahan semasa.

Yang pastinya, apabila anda sudah membuat keputusan untuk menjana pendapatan bersama kami, anda tidak akan keseorangan. Malah anda sendiri akan mendapat circle positif yang sangat seronok bersama organisasi lain. Inilah keadaan yang sangat harmoni yang kita sangat galakkan di dalam mempunyai visi dan misi yang sama untuk mencapai impian masing-masing.

Tambahan lagi dengan zaman yang serba canggih ini, sangat mudah dah untuk kita memulakan perniagaan kita hari ini. Paling penting adalah tindakan dan lakukannya secara konsisten

Anda boleh bayangkan seperti rajah di bawah ini, eh, dah berjumpa, tapi masing-masing tengok fon pula?

Ni bukan pegang fon sesaja.

Masing-masing tengah seronok dapat hire dua pekerja baru yang saya introduce.

Graphic designer. Secretary.

Dua-dua kerja tip top. Baru masuk kerja, cepat belajar.

Dalam beberapa minit je dia dah boleh bagi hasil yang kita nak, tanpa banyak soal.

Bisnes Coaching

Paling penting tak berkira waktu kerja. Macam gambar ni, malam minggu tau. Pekerja tu ok buat seperti disuruh. Tak ada overtime. Tak ada extra charge.

In fact, tak payah bayar apa-apa pun.

Memang sangat-sangat membantu bisnes zaman 2023 ni. Kerja jadi mudah

Siapa graphic designer dan secretary tu?

AI. Bukan Aisah Ibrahim ya.

Artificial Intelligence.

Jika anda sertai organisasi kami, pastinya kami akan ajar anda pelbagai teknik soft skill untuk anda memulakan perniagaan anda dengan tenang tanpa ragu-ragu.

Berapa pula modal yang perlu saya keluarkan?

Hanya serendah RM 35 atau pun anda boleh sertai kami dengan pembelian produk RM 300 ke atas akan mendapat keahlian secara percuma!

Kami sedang mencari bisnes partner di sekitar Lembah Klang. Ala.. kami yang jauh ni boleh ke?

Mestilah boleh, sekarang kan hujung jari je. Kuasa perhubungan internet yang moden lagi canggih mampu menghubungkan kita.

Jika anda antara orang yang terkesan kehilangan pekerjaan?

Anda mahu dapatkan back-up untuk bantu naikkan ekonomi keluarga anda?

Saya minat berniaga tapi tak perlu modal besar?

Saya seorang pelajar tapi sehingga kini masih mencari peluang pekerjaan?

Anda antara di atas yang kami cari?

Jom sertai kami dan anda boleh hubungi kami sekarang! Kini kami buka slot bulan ini 10 orang sahaja. Sangat terhad!

#megablogshaklee

#shakleetriumph2023

#shakleethrive2023

One thought on “Cara Jana Pendapatan Dari Rumah

Leave a Reply

Open chat
Hai Boleh Saya Bantu?