Pengedar Shaklee Subang Jaya

Pengedar Shaklee Terbaik

COD Shaklee Subang Jaya Puchong Terus Ke Rumah, Servis Yang Anda Percayai

COD Shaklee Subang Jaya Puchong Terus Ke Rumah, Servis Yang Anda Percayai

Kalau orang tanya saya.

“COD, pakai runner atau pos, mana satu opsyen yang Aisah suka? Dan kenapa?”

Jeng jeng jeng.

Jawapan saya adalah….

… Saya cenderung COD Shaklee terus ke pelanggan. Asalkan dia berada kawasan berdekatan lah.

Contohnya, area Putrajaya, Subang Jaya, Puchong, Bandar Kinrara, Sungai Buloh, Petaling Jaya, Damansara, Shah Alam, Bandar Saujana Putra, Kota Kemuning, Klang, Bukit Jalil dan Sri Petaling.

COD Shaklee Hulu Langat bersama dengan Pembantu Pengurus Restoran Dating Salai

SIAPA SAYA

Saya Aisah. Dan ini sedikit cebisan mengenai diri saya.

  • Merupakan seorang bekas jururawat yang bekerja selama lebih 10 tahun di beberapa hospital dalam dan luar negara.
  • Berkelulusan Diploma Kejururawatan daripada UiTM dan Barchelor of Science (Hons) Nursing Practice Development daripada Northumbria University.
  • Mempunyai pengalaman luas dalam memberikan pendidikan kesihatan kepada orang ramai serta konsultasi penyusuan untuk para ibu-ibu menyusu. 
  • Mempunyai 3 orang anak, yang mana kesemuanya menyusui secara penuh.

Saya merupakan pengguna produk Shaklee sejak 2011.

PENGEDAR SHAKLEE SUBANG JAYA

Setelah melihat manfaat yang baik daripada penggunaan produk Shaklee.

Aisah mengambil keputusan untuk melibatkan di dalam bisnes Shaklee pada 2012 sehinggalah sekarang.

Kini, saya merupakan seorang pemimpin di dalam bisnes ini, dan pernah memenangi pelbagai anugerah daripada syarikat Shaklee.

Saya pengedar Shaklee Subang Jaya. Dibimbing barisan para doktor, pakar nutrisi dan saintis Malaysia. 

shaklee usj
Bergambar bersama seorang Pakar Saintis Malaysia, Dr Redza Benjamin belajar berkaitan Nutracautical in Shaklee
Bergambar bersama Dr Hafiz belajar tentang Nutraceutical dari sudut perubatan.

Menjadi sebagai pengguna produk Shaklee dari tahun 2011 sehingga sekarang.

Banyak Shaklee effect yang kami dapat. Daripada berpantang anak pertama sehinggalah masuk fasa penyusuan.

Masalah kulit jerawat batu. Sehinggalah bantu turunkan berat badan sendiri dari saiz L ke saiz S.

cod shaklee puchong

Jadi keraguan anda tidak perlu dirisaukan lagi apabila anda ingin bertanyakan apa sahaja tentang info Shaklee yang berkaitan.

pengedar shaklee subang jaya

Kami pengedar Shaklee bukan sekadar jual nak untung tapi kami makan dengan cara yang betul.

Amalkan Shaklee lifestyle untuk sihat.

Buktikan makan Shaklee semakin lama semakin sihat dan nampak lebih muda.

Walaupun usia kami tahun ni sudah pun mencecah umur 40-an.

COD SHAKLEE LABUAN

Labuan tu tempat kelahiran Aisah.

Jadi, sejak dari 2013 sehinggalah 2016 Aisah memang turun padang cod Shaklee sendiri terus ke pintu rumah.

Tapi sejak pindah ke Selangor ini, pelanggan lama saya masih setia sehingga sekarang.

Syukurlah di Labuan saya mempunyai family sendiri. Aisah jadikan rumah keluarga untuk mereka mudah mengambil produk memandangkan branch Shaklee di Sabah hanya ada di Kota Kinabalu sahaja.

Macam mana mereka nak dapatkan produk Shaklee sedangkan saya berada jauh beribu batu dari sana?

At first, pelanggan Aisah dari Labuan yang berdaftar di bawah saya akan meminta konsultasi terlebih dahulu.

Sebelum mereka bersetuju untuk membeli produk yang mereka mahu.

Seterusnya saya akan tanya mereka sama ada mereka mahu walk-in terus ke rumah.

Atau menggunakan perkhidmatan runner.

Untuk pelanggan baru pula, biasanya Aisah akan serahkan kepada agen-agen Shaklee Aisah yang aktif di bawah Aisah untuk uruskan penghantaran Shaklee di Labuan.

Pengedar Shaklee Shah Alam

Pelanggan si cilik kecik ni sebagai wakil mama dia.

Mama dia beli full set penyusuan. Kebetulan baru lepas bersalin.

Ibunya perlukan set penyusuan Shaklee kerana risau masalah susu drop.

Pelanggan ni merupakan pelanggan repeat oder. Bukan pelanggan baru.

Sebelum ini pun, memang beliau selalu menggamalkan set penyusuan Shaklee untuk bantu misi penyusuan beliau berjalan dengan lancar.

cod shaklee

Pelanggan yang ini pula adalah pelanggan setia kami. Memang menjadi ahli kami berdaftar sejak 2014 lagi. Lama kan.

Favorite produk beliau adalah Omega Guard Shaklee.

Katanya nak ambil kesihatan untuk cegah kolestrol dan kesihatan menyeluruh.

Tapi ada juga pelanggan kami yang terus ke rumah, walk -in seperti pelanggan di bawah ni.

Jangan main-main tau. Lelaki pun nak jaga kesihatan juga.

Ini pembelian bulan lepas yang mana tuan ni grab promosi set Cinch dan set puasa Shaklee.

Memang ada masalah gastrik tapi lepas menggunakan produk ini berpuas hati.

Rasa perut tak selesa pun dah semakin kurang. Dalam masa sama masa lah buasir yang beliau alami pun semakin berkurang.

Setiap hari mudah membuang dan lawas. Tidak seperti dahulu. .

Pengedar Shaklee Labuan

COD SHAKLEE SUBANG JAYA

Bagi saya, feel COD terus ke customer ni lain. Tak terluah dengan kata-kata.

Bila dapat tengok reaksi pelanggan masa mereka terima produk tu, luar biasa auranya.

Best sangat. Tak boleh nak explain tau perasaanya.

By the way, semalam saya sempat COD Shaklee Puchong.

Kalau ikut schedule, janji sebelum pukul 4 petang dah sampai.

Oleh kerana LDP ni very unpredictable traffic jamnya, saya try keluar awal sikit lah. Takut terstuck kan.

Ahamdulillah, dalam pukul 3:15 petang saya dah terpacak depan rumahnya. Syukur.

Adik ni memang dah lama makan vitamin Shaklee.

So, dia beli dua set produk kecantikan kulit yang tengah promo sekarang. 2 vitamin C + 2 ESP.

Memang cantik kulit adik ni tau. Licin sesangat.

cod shaklee subang jaya pengedar shaklee selangor pengedar shaklee kl pengedar shaklee subang jaya pengedar shaklee puchong pengedar shaklee shah alam

Jika anda ingin mencuba produk Shaklee, boleh hubungi Aisah, Pengedar Shaklee Subang Jaya sekarang, di nombor berikut, 017-6477837.

Atau klik link ini untuk whatsapp secara terus. 

www.wasap.my/0176477837/SayaNakShaklee

www.wasap.my/0176477837/SayaNakShaklee

Pengedar Shaklee Subang Jaya
Anda order produk Shaklee, Aisah uruskan penghantaran. Mudah kan?

Aisah menyediakan khidmat untuk COD Shaklee bagi Subang Jaya, Shah Alam, Klang, Sungai Buloh, Petaling Jaya, Puchong, Putrajaya, Bukit Jalil, Sri Petaling & Bandar Saujana Putra.

Untuk di luar kawasan ini, usah risau. Aisah boleh pos terus ke alamat anda.

Dan bagi di Wilayah Persekutuan Labuan, ada keistimewaan buat anda. Anda boleh “self-collect” terus vitamin Shaklee daripada rumah keluarga saya di Rancha-Rancha.

ANTARA TESTIMONI SERVIS SAYA SEBAGAI PENGEDAR SHAKLEE

vitamin anak COD Shaklee pengedar shaklee subang jaya pengedar shaklee puchong pengedar shaklee klang pengedar shaklee petaling jaya pengedar shaklee putrajaya pengedar shaklee bukit jalil pengedar shaklee sungai buloh

“The best Shaklee dealer, I’m dealing with her for almost 5 years plus. Very thoughtful seller, always be good listener before product recommendations.” – Pn Kalai, Puchong

vitamin anak COD Shaklee pengedar shaklee subang jaya pengedar shaklee puchong pengedar shaklee klang pengedar shaklee petaling jaya pengedar shaklee putrajaya pengedar shaklee bukit jalil pengedar shaklee sungai buloh

“Top & trusted seller. Fast delivery and products, are always available. TQ kak.” – Ms Gowri, Sungai Buloh

vitamin anak Pengedar Shaklee Labuan COD Labuan

Saya sudah mencuba beberapa supliment tetapi produk Shaklee mmg sesuai dgn saya. Selain menambah zat yg kurang dlm badan ia jgk membantu merawat jika ada luka dalaman badan kita bergantung kepada kategori yg kita pilih. Kalau tak pasti apa yg kita perlukan, ejen Shaklee boleh bantu syorkan apa kategori supliment yg sesuai utk kita. Mmg terbaik👍👍👍👍👍- Encik Dino, Labuan

Follow saya di media sosial berikut:

Instagram: sitiaisahmdibrahim

Youtube: https://youtube.com/@SitiAisahMohdIbrahim

Tiktok: sitiaisahmohdaibrahim

One thought on “COD Shaklee Subang Jaya Puchong Terus Ke Rumah, Servis Yang Anda Percayai

Leave a Reply

Open chat
Hai Boleh Saya Bantu?