Pengedar Shaklee Subang Jaya

Pengedar Shaklee Terbaik

COQ HEALTH DI LABUAN

COQ HEALTH SAFELY ARRIVED IN LABUAN 15/6/2013

Antara harga jantung atau sebotol vitamin?
Kos pembedahan jantung tak pernah kurang dari sepuluh ribu! Maka benarlah kata orang kos mencegah lebih murah dari kos merawat.Semua akui bahawa kos mencegah lebih mudah dari merawat. Namun yang menyedari kebenaran pada kata-kata ini ialah mereka yang pernah melalui kos rawatan semasa sakit.

Bagi yang tak pernah melalui kos merawat memang akan merasakan kos mencegah adalah sangat mahal.

Masih ingat lagi masa adik beradik mak nak kumpul duit untuk operation jantung atuk. Syukur anak atuk ramai maka dapatlah kumpul untuk membayar bil pembedahan jantung tersebut.

Bila ingat memang berbelas ribu.

So bila saya ingat kisah itu, dan saya bandingkan dengan harga sebotol CoQ Health Plus [ CoQ10] membuatkan saya rasa kos vitamin itu jauh lebih murah. Hakikatnya kos pembedahan yang melibatkan jantung atau kos merawat sakit jantung sendiri memang mahal.

Ditambah jantung kita memainkan peranan yang sangat penting dalam kehidupan seharian. Jantung kita ibarat bateri. Habis bateri, padamlah alat.

Masa bersembang dengan mak petang tadi pesan makan vitamin CoQ health plus mak kata mahal juga sebotol ya. Harga pasaran ialah RM124. Namun saya cakap kat mak, kos pembedahan jantung atuk dulu puluh ribu dan mak terus jawab….betul juga ya.

Arwah abah dulu meninggal sebab angin ahmar atau kata lain berpunca kolestrol. So ia memang membuatkan saya lebih berjaga-jaga dengan pemakanan says, suami dan keluarga. Memang ajal maut di tangan ALLAH namun sebagai manusia kita perlu usaha menjaga kesihatan kita.

Bagi anda yang menghargai jantung anda, boleh dapatkan produk CoQ Health Plus ini dari kami. Untuk maklumat lebih lanjut boleh pm kami mengikut details di bawah. Berminat boleh pm saya. Now is ready stok! I’d 867656.


Sumber: Norita Idris

Penghantaran vitamin Shaklee seluruh Malaysia, China dan Indonesia. Sila hubungi saya Siti Aisah 017-647-7837 Email : ct_ijn@yahoo.com

Leave a Reply

Open chat
Hai Boleh Saya Bantu?