Pengedar Shaklee Subang Jaya

Pengedar Shaklee Terbaik

Impian Saya Dengan Shaklee

Impian Saya Dengan Shaklee

Impian Aisah dengan Shaklee adalah mempunyai kehidupan yang sihat. Bebas kewangan. Masa yang fleksible bersama keluarga. Dan bila cerita tentang impian, bukan cerita tentang saya tetapi pastinya saya juga akan memastikan impian orang sekeliling saya tercapai juga.

Shaklee sebuah syarikat yang mampu menawarkan pelbagai produk kesihatan yang terbukti berkesan dan selamat untuk membantu anda mencapai segala impian anda.

Impian bukan hanya pada sihat tubuh badan malah sihat dari segi kewangan serta masa.

Sejak saya berada di dalam industri Shaklee since 2013 sehingga sekarang, genap 10 tahun dalam menerajui perniagaan Shaklee kami. Umur dah mencecah 41 tahun.

Alhamdulillah masih sihat dan aktif. Bebas dari penyakit tiga serangkai terutamanya.

pengedar shaklee subang jaya

Impian pertama saya dengan Shaklee, sihat tubuh badan dan kekal aktif

Saya mempunyai sejarah penyakit keluarga tiga serangkai. Kencing manis. Sakit jantung. Darah tinggi.

Dan saya akui, ramai dah kawan-kawan sebaya saya mengalami masalah penyakit sedemikian. Membuatkan saya lagi risau.

Orang kata kalau dah penyakit keturunan memang sangat kuat. Dan kalau tak di jaga memang senang je kita akan dapat. Bersyukurlah saya berada dalam industri Shaklee sejak umura saya lewat 20-an.

Walaupun saya sudah tidak berkerja sebagai seorang jururawat, saya masih menjalani pemeriksaan kesihatan tahunan dengan mudah. Setakat ini keputusan darah saya cantik.

impian saya dengan shaklee

Saya masih ingat lagi ada pada satu ketika tu, siap Dr Audrey tanya, “Your result is pretty good. Why you want to do a blood test?”.

Dia kata dengan zaman sekarang, usia muda pun dah boleh dapat kencing manis. Apatah lagi darah tinggi. Dengan umur you yang dah cecah 40, you are still free. Saya cuma boleh katakan syukur kerana Allah masi memelihara kami.

Sebab itu adalah merupakan salah satu impian saya. Bilamana saya bersama Shaklee, saya akan pastikan kesihatan kami terjaga. Nak buktikan walaupun saya dah lebih 10 tahun mengamalkan vitamin Shaklee, alhamdulillah kami sihat dan aktif.

Impian ke dua saya, mempunyai masa bersama anak – anak, suami dan keluarga

Mungkin masih ramai lagi yang tak tahu profession saya sebagai seorang jururawat satu ketika dulu. Kerja yang sibuk dan kadang kala tu susah nak dapatkan cuti.

Tak perlu kata cuti raya, even cuti umum pun susah tau.

Tapi kini melalui Shaklee, jangankan masa dengan anak-anak.

Tapi masa bersama dengan keluarga pun senang tanpa memerlukan approval daripada Ketua Jururawat. Siapa tak happy!

impian shaklee

Dan impian saya seterusnya adalah saya mahu membawa anak-anak serta keluarga bercuti jauh pula. Kebetulan pula masa BLNC Shaklee baru-baru ini buat pengumuman. Next trip Shaklee Regional adalah ke Singapura. Dah la dengan kapal Carrabean International yang mewah tu.

Mesti budak budak suka. Nak bagi juga mereka merasa percutian bersama Shaklee inshaAllah. Dan kalau boleh nak ramai anak-anak bisnes juga bercuti bersama Shaklee. Akan lebih seronok.

Impian menunaikan Umrah bersama keluarga

Yang ni antara yang di tunggu sebenarnya.

Gambar Umrah bersama arwah atok membuatkan lagi hati ini semakin kuat untuk pergi bersama. Semoga Allah permudahkan lagi impian kami.

Impian saya yang lain dengan Shaklee adalah untuk mempunyai kewangan yang lebih stabil dan berjaya bersama-sama dengan anak bisnes kami dalam perniagaan Shaklee. Sebab itu saya kata, kami juga mahu membantu orang lain mencapai impian mereka dalam kehidupan.

Jom kita beramai-ramai untuk sama sama capai apa yang kita impikan. Hakikatnya setiap orang mempunyai impian masing masing.

Nak sertai organisasi kami boleh klik link pada nama mereka di bawah;

Akhir kata, impian dengan Shaklee adalah impian yang dapat dicapai. Dengan pengambilan produk kesihatan Shaklee yang berkualiti tinggi dan peluang perniagaan yang hebat, saya percaya bahawa kami boleh mencapai semua impian kami untuk hidup yang sihat, sejahtera, dan berjaya.

Saya juga aktif berkongsi di media sosial yang lain, jemput klik dan link di bawah:

Facebook : Siti Aisah Mohd Ibrahim

Instagram: @sitiaisahmdibrahim

Tik Tok : sitiaisahmohdaibrahim

Beacon : https://beacons.ai/sitiaisah

#susudrop

#shakleethrive2023

#shakleetriumph2023

#blogmegashaklee

#pengedarshakleesubangjaya

#pengedarshakleeusj

One thought on “Impian Saya Dengan Shaklee

Leave a Reply

Open chat
Hai Boleh Saya Bantu?