Pengedar Shaklee Subang Jaya

Pengedar Shaklee Terbaik

Duit Raya Awal Shaklee

Duit Raya Awal Shaklee

Kalau dapat duit raya awal dari Shaklee mestilah suka. Tambahan lagi kita bakal nak menyambut Syawal. Dan setakat saya bersama Shaklee tak pernah lagi Shaklee gagal membayar bonus kepada pengedarnya. Setiap 14 hb ataupun lebih awal dari itu Shaklee akan bayar duit bonus ke akaun pengedarnya.

Jika tarikh perayaan jatuh pada hari tersebut atau tarikh jatuh pada hujung minggu Shaklee akan membayar bonus awal dari tarikh 14hb.

Dengan duit raya awal dari Shaklee ni, senang untuk kita nak merancang perbelanjaan kita semasa Syawal nanti. Paling seronok bonus raya tu kita yang tentukan sendiri berapa jumlah duit raya yang kita nak. Kalau usaha lebih maka lebih lagilah bonus yang kita dapat.

Tengok jadual carta di bawah.

duit raya awal

Ini adalah contoh cash bonus yang Shaklee bayar kepada setiap pengedarnya.Belum termasuk 8 bonus yang lain lagi.

Bagaimana kiraan bonus Shaklee ?

Setiap produk Shaklee ada UV (unit volume) tersendiri. Unit volume ini lah di kira point untuk convert cash yang menentukan berapa duit raya atau bonus yang anda nak.

Contoh Uv untuk SR Vita-C Plus ialah 22. ESP pula 39 uv. (Carta UV ni akan diberikan bila anda menjadi ahli Shaklee). Bila kita tengok pecahan uv tu, dah boleh target nak buat sales berapa dan berapa pulangan bonus yang kita dapat.

Katakan bulan April, kita target nak bonus raya RM600++. Jadi sepanjang Mac , kita kenalah kumpul UV lebih kurang 1200 uv. Pengumpulan uv ini adalah hasil jualan secara berkumpulan.

Nak tahu lebih lagi, boleh direct personal coaching. Percuma saja!!! Untuk mereka yg berniat nak tambah duit poket setiap bulan dan nak tambahkan duit raya Shaklee anda bulan puasa ini sangat dialu-alukan.

duit raya awal shaklee

Apa lagi yang Shaklee boleh tawarkan selain duit raya kita dapat awal ?

Selain performance bonus yang saya kongsikan di atas, nak lagi besar bonus duit raya korang kenalah cuba untuk fight untuk leadership bonus.

duit raya awal

Shaklee akan berikan bonus sehingga 21% untuk performance bonus. Dan seterusnya tambahan beberapa percent ikut leader yang kita lahirkan akan dapat tambahan bonus lagi. Sekarang ni kita siap boleh monitor berapa jumlah bonus yang kita akan dapat setiap hari. Bestkan?

Shaklee tawarkan bonus tiada had. Rugi kalau kita tak buat betul-betul kan?

Dalam jangka panjang, bagi pengedar yang melebarkan sayap dalam perniagaan mereka akan mendapat hasil yang lumayan. Selain fokus rancang perbelanjaan untuk puasa dan raya, kita juga boleh berikan kegembiraan kepada keluarga kita semua.

Dapatlah juga kita berkongsi rezeki kepada suami, anak-anak, mak, ayah serta adik beradik. Lepas tu, melalui bonus Shaklee ni juga banyak yang kita boleh buat selain komitmen setiap bulan yang kita perlu langsaikan.

Pengalaman saya bersama bisnes Shaklee.

Saya dah 10 tahun dalam industri perniagaan Shaklee. Alhamdulillah saya bersyukur kerana melalui perniagaan Shaklee ini juga saya mempunyai fleksible masa bersama keluarga. Tak perlu lagi nak memohon cuti raya khususnya. Dapat kita berikan masa sepenuhnya bersama keluarga kita pada saat yang penting.

Secara keseluruhan, bonus yang kita dapat adalah hasil yang kita bina dari sekarang. Shaklee adalah platform perniagaan yang memberikan peluang kepada seluruh rakyat Malaysia untuk menampung ekonomi keluarga di kala zaman serba mencabar.

Tak perlu ada kedai. Bermula dengan modal rendah. Risiko rendah. Bersesuaian kepada mereka yang mahu mula berniaga pada keadaan zaman mencabar sekarang. Latihan dan bimbingan berniaga diberikan secara berterusan.

bisnes shaklee

Berminat untuk tambah pendapatan keluarga? Terbuka kepada sesiapa sahaja yang mahu bebas dari hutang mahupun masa yang fleksibel bersama keluarga anda. Kami buka peluang terutamanya bagi kawasan Lembah Klang untuk sertai organisasi Shaklee kami.

Boleh hubungi saya sekarang.

Saya juga aktif berkongsi di media sosial yang lain, jemput klik dan link di bawah:

Facebook : Siti Aisah Mohd Ibrahim

Instagram: @sitiaisahmdibrahim

Tik Tok : sitiaisahmohdaibrahim

Beacon : https://beacons.ai/sitiaisahmohdibrahim

#blogmegashaklee

#shakleetriumph2023

#shakleethrive2023

#PengedarShakleeUSJSubangJaya

#PengedarShakleeKuching

5 thoughts on “Duit Raya Awal Shaklee

Leave a Reply

Open chat
Hai Boleh Saya Bantu?