Pengedar Shaklee Subang Jaya

Pengedar Shaklee Terbaik

Shaklee Fun Day Dan Bisnes Shaklee

Shaklee Fun Day Dan Bisnes Shaklee

Pada Sabtu lepas, Shaklee buat Fun Day secara terbuka. Dah lama juga Shaklee tak buat hari besar-besaran begini.

Kalau Shaklee buat hari terbuka ni banyak benda best yang telah ditawarkan.

Pemeriksaan Kesihatan Percuma

Antaranya pemeriksaan kesihatan secara percuma seperti BMI Composition. Skin Analysisi. Bone Check. Pemeriksaan kesihatan yang Shaklee tawarkan ini kalau kita buat di luar mau dalam RM 200 ke atas satu mesin kot.

pengedar shaklee usj subang jaya

Tapi tidak di Shaklee. Percuma sahaja. Dan dalam masa yang sama kalian boleh tahu sejauh mana status kesihatan anda terkini. Antara contohnya bila ada buat pemeriksaan skin analysis sekurang-kurangnya anda tahu jenis kulit anda.

skin analisis

Anda tahu masalah kulit sedang dihadapi. Apa yang sepatutnya perlu di buat. Dan sejuru itu terus akan mendapat konsultasi daripada pakar nutrisi kita yang bertauliah.

Mereka akan nasihatkan kepada kita semua apa yang perlu kita buat untuk menangani masalah tersebut.

Kenapa Shaklee memilih nama event hari tu “Fun Day”? Ye lah hari untuk kita happy. Happy sambil buat pemeriksaan kita dapat bermacam-macam hadiah. Dapat menikmati hidangan Performance Lime percuma.

Business Solution Workshop

Masa di hari kejadian tu memang saya dan team tak dapat nak berkunjung ke sana disebabkan kami sendiri ada latihan bisnes Shaklee iaitu workshop day bersama mentor kami sehingga ke petang.

Walaupun kami tak dapat memborong hadiah tapi bersyukur sebab dapat borong ilmu.

Ilmu yang di ajar masa tu pun sangat penting untuk kami improve skills dalam konsultasi serta besarkan empayar bisnes Shaklee kami.

shaklee usj
Mentor kami Master Norita Idris yang banyak membimbing saya dan empayar T.E.A.M sehingga ke hari ini.
shaklee subang jaya
Kenangan disepanjang workshop bersama Dr Redza Benjamin (Pakar Saintis Malaysia, Nutrigenomics)

Jom sertai organisasi kami. Pasti anda akan diberikan guidance yang cukup untuk anda nak berjaya sama sama capai impian anda.

Shaklee Fun Day Dapat Banyak Hadiah

Tapi alhamdulillah sempat juga cctv tengok kawan-kawan yang pergi ke sana.

vitamin shaklee

Nampak tak excited sid Shaklee yang pergi ni. Bukan main lagi sahabat saya Kak Ida ni memborong. Kak Ida ni adalah pengedar Shaklee Petaling Jaya dan kawasan sekitarnya. Terima kasih Kak Ida sudi share gambar ni. Korang kawasan PJ boleh cari Kak Ida ni tau.

supplements shaklee

Memang penuh orang di Hq Sunway Geo ketika tu.

shaklee fun day

Seronok kemain lagi depa.. Dapat ballons. Sambil membeli boleh claim banyak hadiah. Kalau hari biasa memang tak dapat ni. Kanak-kanak yang join siap dapat ballons lagi tu.

Dan yang paling best masa tu ada promosi Youth Skin Care.

Jadi saya nasihatkan anda bila Shaklee dah buat majlis terbuka seperti Shaklee Fun Day ni jangan sesekali lepaskan peluang terutamanya orang baru. Yang mana baru nak cuba tu masa ni lah kalian akan dapat tester dan berkesempatan bertemu nutrionist kita tanpa sebarang temujanji.

Kami sebagai pengedar lama di dalam Shaklee ni inshaAllah Shaklee adalah supplements terbaik untuk anda amalkan. Saya juga pengguna lebih 10 tahun. Sahabat saya di atas ni pun sama lebih 10 tahun.

InshaAllah for the next sesi program terbuka begini kalau anda nak saya beritahu anda awal-awal, boleh hubungi saya terus naa.

Saya juga aktif berkongsi di media sosial yang lain, jemput klik dan link di bawah:

Facebook : Siti Aisah Mohd Ibrahim

Instagram: @sitiaisahmdibrahim

Tik Tok : sitiaisahmohdaibrahim

Beacon : https://beacons.ai/sitiaisah

#shakleethrive2023

#shakleetriumph2023

#blogmegashaklee

#pengedarshakleesubangjaya

#intermittentfasting

Leave a Reply