Pengedar Shaklee Subang Jaya

Pengedar Shaklee Terbaik

SET HAMIL SHAKLEE

PREGNANCY SET SHAKLEE

Shaklee menjadi teman Saya ketika mengandung anak kedua..Saya adalah pengamal tegar supplement shaklee ketika mengandung . Ini kerana memandangkan anak saya masih menyusu badan lagid an saya memang giat aktif travelling, so mama pun teruskan supplement shaklee apabila disahkan hamil semasa Nuha berusia 9 bulan ketika itu.Hihi..
Okay, bila disahkan hamil, klinik akan beri asid folic pada trimester pertama. Kemudian bekal obimin, calcium, iron, dan lain-lain…Tetapi barula saya tahu obimin mengandungi sedikit pewarna yang memang tidak bagus untuk di amalkan dalam jangka masa yang lama. Cuba kalian pegang pil itu, akan melekat warna pink pada tangan.betul tak? Sebab itu saya masih dengan shaklee
Di sini ingin berkongsi set hamil shaklee supaya ibu di luar sana tahu kelebihan set ini:
Set Shaklee untuk ibu hamil TRIMESTER PERTAMA
1. Vitalea – Multivitamin yang tebaik dengan zat besi.  Ia membantu dalam pembentukkan sel-sel darah merah..Jika ibu-ibu mengambil vitalea,tidak perlu lagi mengambil obimin okay..
2. B-complex – Mengandungi sebanyak 8 kumpulan vitamin B termasuklah asid folic.  Asid folic dan B12 membantu pembentukan sel-sel darah merah di dalam badan.  Jumlah asid folic yang mencukupi dalam diet harian membantu mencegah kecacatan tiub neural.
3. Vitamin C – Membantu meningkatkan sistem pertahanan badan, berperanan dalam menyokong tulang, gigi dan gusi yang sihat.  Ia juga membantu dalam penghadaman zat disamping Vitamin C dapat meningkatkan taraf sistem pertahanan tubuh.
4.Ostematrix – Ibu mengandung memerlukan 1000-1300mg kalsium sehari. Ini adalah kerana bayi akan mula mengambil kalsium ibu dengan lebih banyak bermula trimester kedua. Ostematrix  mengandungi bukan sahaja kalsium malah MAGNESIUM dan VITAMIN D..Vitamin D meningkatkan penyerapan kalsium dan fosforus untuk meninggikan tulang dan kerangka. Pengambilan OSTEMATRIX juga untuk menguatkan dan pembentukan tulang dan gigi bayi yang sihat.  Pengambilannya juga boleh mengurangkan sakit pinggang , sakit belakang , kebas-kebas atau cramp.
5. ESP – Ia adalah minuman protein yang mengandungi banyak kelebihan kepada ibu dan anak yang dikandung. Ia penting untuk membina dan memperbaharui sel-sel tisu dan hormon dalam tubuh.  Ia penting untuk pembentukan kuku, rambut dan kulit. Protein yang berkualiti sangat membantu pertumbuhan yang baik. Disamping MEMBERI TENAGA pada ibu, ESP mampu mencantikkan kulit bayi dalam kandungan dan ibu mengandung itu sendiri.
Set Shaklee untuk ibu hamil TRIMESTER 2 dan 3 
Ibu-ibu perlu mengambil vitamin-vitamin seperti di atas dan cuma perlu menambah satu lagi vitamin iaitu
Omega Guard – Omega Guard mengandungi 1000mg asid lemak Omega 3 yang termasuk di dalamnya DHA dan EPA yang mana ia boleh menggalakkan perkembangan otak, sistem saraf dan fungsi mata bayi
SET HAMIL LENGKAP
Disebabkan sekarang tiada stok Sustained Release Vita C 500mg..Shaklee membuat pra order untuk Chewable Vit C 100mg..Khasiatnya tetap sama, cuma Vita C 500 mg  ambil sebiji sehari tapi Chewable Vita C 100mg diambil 3-5 biji sehari bagi melengkapkan dos pengambilannya.
Chewable Vita C Plus 100mg

Penghantaran vitamin Shaklee seluruh Malaysia, China dan Indonesia.
 Sila hubungi saya Siti Aisah 017-647-7837
Facebooke page: aisah health collection
Email : ct_ijn@yahoo.com
 ID :867656
 Salam sayang daripada mommy nuha dan bouchra!
 * This product is not intended to diagnose, treat, cure or prevent any diseases

Leave a Reply

Open chat
Hai Boleh Saya Bantu?