Pengedar Shaklee Subang Jaya

Pengedar Shaklee Terbaik

Shaklee effect: ALFALFA SHAKLEE PENAWAR ASMA!

Shaklee effect: ALFALFA SHAKLEE PENAWAR ASMA!

TESTIMONI ALFALFA LAGI!!!

========================

BETUL KE ALFALFA PENAWAR ASMA? BAGAIMANA?

Alfalfa complex shaklee terkenal sebagai makanan tambahan yang mempunyai pelbagai khasiat sejak zaman dahulu lagi. Alfalfa digunakan secara tradisional sebagai makanan penggalak susu, membantu membuang angin di dalam badan,meredakan keradangan,alahan dan alersgi serta melawaskan sistem penghadaman, dan sangat baik diamalkan bagi anda yang ingin menurunkan berat badan.

Pokok Alfalfa terkenal kerana mempunyai akar yang sangat panjang jauh ke dalam tanah, yang menyebabkan Alfalfa merupakan antara tumbuhan yang mampu menyerap pelbagai zat dan bahan galian yang berada jauh di dalam tanah. Unikkan?

APAKAH VITAMIN YANG DITEMUI DALAM ALFALFA?

Vitamin A – untuk penglihatan. Membina ketahanan terhadap jangkita, terutamanya dalam saluran pernafasan; menggalakkan pertumbuhan sel; menggalakkan kulit yang sihat dan adalah penting semasa kehamilan.

Vitamin E – melindungi sel-sel terhadap kerosakan daripada sinaran matahari dan pencemaran udara; kesihatan jantung; kardiovaskular dan kesihatan otot; membaiki fungsi imun; menguatkan otot badan; mambawa nutrien ke sel-sel dan membantu menguatkan dinding pembuluh darah’ membantu fokus mata.

Vitamin U – menggalakkan kesihatan badan untuk membantu mengatasi ulser peptik.

Vitamin B6 – membantu asimilasi makanan dan metabolisme protein dan lemak; menggalakkan kesihatan saraf dan kulit; ,membantu mengurangkan loya.

Vitamin K – penting bagi pembekuan darah; penting dalam fungsi hati; menyumbang kepada kecergasan dan panjang umur.

Vitamin D – mengawal penggunaan kalsium dan fosferus di dalam badan dan oleh itu diperlukan untuk pembentukan gigi dna tulang yang kuat dan sihat.

APAKAH MINERAL YANG DITEMUI DALAM ALFALFA?

Kalsium – membina dan mengekalkan tulang dan gigi; membantu darah membeku; membantu dalam kecergasan ddan daya tahan; emngawal rentak jantung; melegakan saraf.

Zat Besi – diperlukan dalam pembinaan hemoglobin; membantu pengangkutan oksigen di dalam darah.

Kalium – perlu bagi saraf otot, tindakan jantung dan tindak balas enzim; juga untuk mencerna lemak.

Fosforus – diperlukan untuk tulang yang normal dan struktur gigi. Saling berkait dengan tindakan kalsium dan Vitamin D. Meningkatkan peranan tisu saraf.

Klorin (klorida) – elektrolit penting yang membersihkan dan menyucikan badan; mengawal metabolisme lemak, gula dan kanji.

Sodium – mengawal keseimbangan cecair di seluruh badan, meneutralkan asid, menghalang pembekuan darah, mengaktifkan limpa, usus dan fungsi perut.

Silikon magnesium – membantu badan untuk menangani sembelit; ketahanan saraf; melindungi kulit dan badan, dan merangsang fungsi otak.

APAKAH KEISTIMEWAAN LAIN ALFALFA?

Kaya dengan protein – 18.9% berbanding daging lembu, 3.3% berbanding susu dan 13.1% berbanding telur. Otot terdiri daripada protein dan kekurangan protein menyebabkan keletihan dan kelesuan.

Akar Alfalfa yuang dalam mencari mineral penting dalam tanah, yang tidak kesampaian oleh tumbuh-tumbuhan lain,

Alfalfa adalah milk booster yang sekian lama digunakan di benua Amerika.

Namun, tidak semua Alfalfa adalah sama, Alfalfa yang didapati di supermarket adalah alfalfa sprout (biji cambah). Alfalfa lain mungin ditanam dengan kaedah yang tidak mementingkan teknologi hijau. Alfalfa Shaklee diperbuat daripada daun alfalfa bermutu tinggi yang ditanam di California, USA- ditanam tanpa pertisid, racun kulat, bacteriosides, hormon sintetik dan bahan kimia.

KESIMPULANNYA SIFAT ALFALFA SENDIRI SEBAGAI ANTI-RADANG MALAH BANTU MENGUATKAN SISTEM TUBUH BAGI MEREKA YANG SERING KENA SERANG ASMA!!!TAK MAHAL PUN RM 55.00 RETAIL
NAK DPTKAN PENJIMATAN 15% BOLEH PM SAYA

Penghantaran vitamin Shaklee seluruh Malaysia, China dan Indonesia. Sila hubungi saya: Siti Aisah 017-647-7837 Facebooke page: aisah health collection Email : ct_ijn@yahoo.com ID :867656 Salam sayang daripada mommy nuha dan bouchra! * This product is not intended to diagnose, treat, cure or prevent any diseases

Leave a Reply

Open chat
Hai Boleh Saya Bantu?