Pengedar Shaklee Subang Jaya

Pengedar Shaklee Terbaik

Shaklee Effect : Persediaan Menimang Cahaya Mata


Dapat Hadiah Dari Sang Suami!!!!

Wow Macam seronok je kan bunyi nye bila si isteri dapat hadiah dari sang suami. HADIAH? Stalker jangan pula terfikir lain pula.

Gembira si isteri apabila menerima sebentuk cincin dari si suami? Seronok tak apabila kita sentiasa bersama dan dekat dengan suami? Excited tidak apabila suami hadiahkan hadiah misteri berbentuk vitamin pada bulan ini!!!! 

Kalau saya memang seronok,muka merah, nak melompat je rasa..Ye lah…Apabila suami hadiahkan vitamin shaklee untuk si isteri supaya membantu pasangan tersebut menerima cahaya mata secepat yang mungkin…Wow….happy nye…

Nak tahu tak apakah hadiah istimewa tu…Sudah tentulah GLA COMPLEX SHAKLEE!!! Sempena promosi bulan ini yang pasti para wanita akan berpusu pusu memborong GLA ini. 

Kenapa?

– baik untuk wanita senggugut
– baik bagi wanita yang mengalami masalah kitaran haid tidak menentu
– sudah pasti untuk kecantikan dan elak jeragat
– menurunkan kolestrol tambah di musim syawal ini

Tapi jangan terkejut saya mempunyai seorang suami yang datang ke rumah saya pada mulanya berkunjung untuk rumah terbuka kami.Tetapi beliau agak terkejut dan tetiba je muka jadi gembira semacam apabila melihat “SHAKLEE CORNER” saya bersusun stok dengan GLA COMPLEX.. Saya tanya la kenapa?

Rupa nya dia kata kebetulan dia nak beli GLA untuk isteri dia.Katanya nak buat hadiah.Dia pun memang ada amalkan zinc dan vitamin E brand lain.Tapi kali ini dia nak tukar brand dan terus nak hadiahkan Gla untuk isteri dia.Suprise katanya…Wow!!! so sweet!!!  Dah dua tahun mereka berkahwin tapi masih belum ada rezeki lagi katanya. Tak apa ,yang penting kita berusaha dan siapa tahu dengan shaklee dapat membantu, ujar saya dengan melihat wajah yang tampak ceria sehingga la beliau balik..Memang memancar cahaya keceriaan di wajah si suami ni.

Nak tahu kenapa beliau mahukan GLA untuk isteri nya?

GLA COMPLEX SHAKLEE merupakan sumber semulajadi Gla yang terdiri daripada minyak borage (17 %-25%), minyak blackcurrant ( 20%-25%) dan minyak evening primose (7%-10%).Omega 6 yang terdapat di dalam Gla complex shaklee secara semulajadi juga dikenali asid lemak perlu yang boleh membantu di dalam meningkat kan kesuburan rahim.

Selain itu,GLA Complex juga membantu mengatasi masalah haid tidak teratur dan hormon yang tidak stabil. Apabila haid tidak teratur, maka amatlah sukar untuk menentukan hari subur anda. GLA Complex dapat menstabilkan dan menyeimbangkan hormon, dan mengatur semula haid. Maka peluang untuk  mendapat anak akan lebih cerah.

GLA shaklee juga membantu menghasilkan cecair serviks yang subur dan berkualiti. Pada hari subur, wanita akan menghasilkan sejenis cecair dan pastikan ianya berwarna putih telur (cecair berkualiti). Cecair ini amat penting bagi para wanita yang ingin kan cahaya mata kerana ia akan mengangkut sperma terus berenang ke uterus dan seterusnya ke tiub falopio untuk bersenyawa dengan sel ovum. Maka amatlah penting untuk mendapatkan cecair serviks yang subur dan berkualiti kerana peluang untuk hamil.

Jadi dah faham kan kenapa suami ini perlukan GLA SHAKLEE…

Di sini ada beberapa testimoni yang mungkin boleh saya kongsikan bersama anda.Sebenarnya ramai di antara anak anak shaklee saya berjaya hamil dengan Gla shaklee ini



Cerita testimoni di atas ini pada mulanya memang beliau konsisten dengan Gla shaklee, vitamin C, B complex dan ESP (Energizing Soy Proteni) .Tapi pada bulan akhir tu dia stop GLA shaklee sebab haid jadi sedikit. Belum mengandung lagi.Dan dia terus consume VIVIX dan bulan seterusnya berjaya hamil!!! Tahniah..Dan sekarang sihat dengan kandungan beliau sudah pun 4 bulan…

Best sebenarnya apa dapat membantu lebih ramai orang ini.Terutama sekali apabila hajat dan hasrat mereka tercapai.Apa pun saya ini bukan lah bomoh atau pun doktor yang boleh sembuhkan semua penyakit

Saya adalah seorang pengedar shaklee yang sentiasa berkongsikan tentang kebaikan produk shaklee.Niat bantu lebih ramai orang sihat.Saya tak nak sihat seorang seorang.Saya seorang jururawat pasti tidak sanggup melihat pesakit terlantar di hospital lama menanggung sakit yang perit tambah tambah lagi di ICU tu..
Sebab itu saya tekad buat shaklee bantu semua orang…

JANGAN LEPASKAN PELUANG PROMOSI SHAKLEE BULAN INI 

Add caption

Selain itu antara persediaan bagi pasangan yang ingin menerima cahaya mata :

1. Vivix
Antioksidan dgn baiki dan lindungi sel sprt sel pembiakan terus ke DNA kita,pertahankan 
sel,beri tenaga sel dan menfgalakan penuaan yg sihat. Bantu cegah sel kanser dan baiki daya 
tahan badan
2. Esp merupakan Kualiti protein yg plg tinggi membantu mengimbangkan hormon,kurangkan 
risiko kanser dan kurangkan gejala menopos
3. Phytocol
Kurangkan kolestrol secara semulajadi dimana membantu dlm penghasilan hormon. 
Sgt ptg dlm mengekalkan kesuburan. Cukup kolestrol yg baik HDL dlm meningkatkan 
kesuburan .
Bg lelaki pula ia boleh kurangkan pembengkakan prostate di mana ia terjd apabila umur lelaki 
50 thn ke atas
4.  B comp
Mengandungi kesemua vit b yg diperlukan di mana b comp shaklee mempnyai folic acid yg 
boleh cegah kecacatan semasa kelahiran

5. Coq health
Memberi tenaga,meningkatkan kesuburan dimana peningkatan bilangan sperma
6. Vitamin e
Meningkatkan kesuburan dgn mengurangkan kemusnahan sperma
Menunjukan pengambilan Se dan vit e bantu meningkat pergerakan sperma
7. Zinc
Meningkatkan bilangan ,karakteristik dan pergerakan sperma. Ia juga membantu 
mengurangkan pembengkakan prostat dan mati pucuk


#shakleeffectoog bersama blog www.anakkuwiraku.com

Penghantaran vitamin Shaklee seluruh Malaysia, China dan Indonesia. 
Sila hubungi saya: Siti Aisah 017-647-7837
Facebooke page: aisah health collection
Email : ct_ijn@yahoo.com ID :867656
 Salam sayang daripada mommy nuha dan bouchra!
 * This product is not intended to diagnose, treat, cure or prevent any diseases

One thought on “Shaklee Effect : Persediaan Menimang Cahaya Mata

Leave a Reply

Open chat
Hai Boleh Saya Bantu?