Pengedar Shaklee Subang Jaya

Pengedar Shaklee Terbaik

Shaklee Effect: Omega Guard Shaklee

 Lebih Selesa Sepanjang Syawal!!

Omega guard biasanya di kenali sebagai minyak ikan yang mengandungi 99% DHA yang mana ia berkait rapat dengan neurotransmitter (sel saraf ) manusia. Orang kata makan omega guard ni memang bagus sebaba dia akan meningkat kan daya ingatan kita. Betul tak?

Tapi ramai juga yang tak tahu kelebihan omega guard shaklee sebenarnya bukan semata untuk daya ingatan sahaja. Malah ia mempunyai kelebihan yang sangat banyak.

 omega

Salah satu kelebihan omega guard shaklee selain untuk daya ingatan ialah, boleh membakar lemak dan mengempiskan perut.
Ia memang betul. Sebab tahun lepas kalau musim raya je berat saya akan naik 3 kg dalam masa sebulan. Jadi sejak dari itu saya nak pastikan consume Lecithin 3 biji dua kali sehari dan di tambah lagi dengan omega guard 3 biji sekali sehari untuk pembakaran lemak. Tapi raya tahun ini memang berbeza. Saya akan ambil 3 biji lecithin ,3 biji Omega guard, 2 biji phytocol sebelum makan. Contoh, jika saya tahu saya nak pergi rumah terbuka atau berhari raya jam 11 pagi, maka saya akan ambil kesemua supplement di atas sebelum makan. Jadi masa sampai di rumah terbuka itu nanti saya tak risau nak makan sebanyak mana pun. Nak kawal nafsu masa raya ni sangat la susah. Sebab juadah rendang, nasi impit, lemang dan sebagainya kita akan hanya jumpa setahun sekali je untuk suasana raya kan. Jadi saya rasa rugilah kalau saya tak nikmati sekarang kan. Dan hasilnya alhamdulillah berat saya tak naik malah turun 2 kg tu…Berjaya!!!! Berat saya masa puasa 57 kg dan kini 55 kg..Alhamdulillah.

Bukan itu sahaja tau, omega guard shaklee membantu mengempiskan perut saya. Maklumlah perut saya sebenarnya sedikit menggeleber disebabkan kesan selepas saya melahirkan anak pertama secara ceaser. Nasib baik anak kedua saya secara normal.Jadi boleh la saya berbengkung kan .Tetapi still ada lagi. Tapi dengan amalan omega guard secara konsisten, perut saya dah mula rata sedikit. Tapi tak lah sepenuhnya lagi kan. Tapi sekurangnya ia menjadi pembakar semangat saya tau untuk saya kawal berat badan saya dan mendapat berat badan ideal supaya cantik di mata suami..Hihi..Sampai suami tegur dan puji.Sebab saya kata dulu satu hari nanti pasti you akan rasa nak dekat dengan I je..hahahaha.Boleh tak gitu..

#shakleeeffectoog bersama blog www.anakwiraku.com
Nak tips bagaimana nak kawal berat badan bersama saya boleh
Hubungi saya: Siti Aisah 017-647-7837
Facebooke page: aisah health collection
Email : ct_ijn@yahoo.com
ID :867656
Salam sayang daripada mommy nuha dan bouchra!
* This product is not intended to diagnose, treat, cure or prevent any diseases

One thought on “Shaklee Effect: Omega Guard Shaklee

Leave a Reply

Open chat
Hai Boleh Saya Bantu?