Pengedar Shaklee Subang Jaya

Pengedar Shaklee Terbaik

Shaklee Effect: Ostematrik Sihatkan Tulang Saya

Tak Ada Rasa Lenguh/Kebas Kaki? Betul Ke?

Wanita mana yang tak lari dengan rasa lenguh lenguh badan? Fulltime house wife pun kadang tu akan rasa letih tau terutamanya badan kita dan ia mula terasa apabila badan kita berehat. Sebab itu saya amalkan 4 biji Ostematrik Shaklee setiap malam sebelum tidur.Ibu saya yang menghidap penyakit darah tinggi pun amalkan ostematrik .Lepas konsisten ostematrik kini tekanan darah tinggi nya terkawal dan sakit kaki ,lenguh semakin kurang.Jika kehabisan ostematrik dia akan memarahi saya jika saya terlupa untuk letakkan stok vitamin rumah kami.Betapa jatuh cintanya ibu saya dengan ostematrik  

Ostematrik shaklee mengandungi Kalsium yang bertanggungjawab daripada mencegah sakit sakit badan. Dan selalu nya ramai wanita yang tidak punya masa untuk amalkan pengambilan susu sebagai minuman harian kita. Sebab itu la saya amalakan ostematrik untuk mengelakkan daripada mendapat osteoporosis (kerapuhan tulang) apabila umur semakin meningkat nanti.
Selain itu ostematrik juga mengandungi magnesium yang boleh membantu melegakan sebarang kesakitan.Sebab tu jika anda mengalami sengugut, mygrain , ia boleh melegakan rasa sakit cramping tu  atau pun mygrain tersebut. Kakak saya sendiri akui setelah amalkan shaklee bukan sahaja mygrain mahupun senggugut, malah gastrik pun jarang sekali berlaku..
Oleh itu ostematrik bukan sahaja untuk tulang ye.Ramai yang tak tahu sebenarnya di mana ibu yang mengandung jika sembelit, kita akan cadangkan ostematrik untuk membantu mengelakkan dari sembelit berlaku.Seronok sangat apabila terima feedback dari ibu ibu hamil yang setelah amalkan ostematrik, dah tidak mengalami sembelit lagi.Malah ada yang Buasir tahap teruk di sebabkan beban yang berat dari kandungan beliau, pun rasa lega dengan ostematrik
Saya pula jatuh cinta dengan ostematrik ni sejak 2011 lagi,Masa itu saya amalkan sebab saya tahu pentingnya kalsium tambah tambah lagi saya ibu menyusu yang perlukan kandungan kalsium yang tinggi yang bukan sahaja untuk si ibu malah ia perlu untuk bayi yang di susukan.
#shakleeeffectoog bersama www.anakwiraku.com
Nak cuba ostematrik shaklee? 

Penghantaran vitamin Shaklee seluruh Malaysia, China dan Indonesia. Sila hubungi saya: Siti Aisah 017-647-7837 

Facebooke page: aisah health collection 

Email : ct_ijn@yahoo.com 

ID :867656 

Salam sayang daripada mommy nuha dan bouchra! 

* This product is not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease

One thought on “Shaklee Effect: Ostematrik Sihatkan Tulang Saya

Leave a Reply

Open chat
Hai Boleh Saya Bantu?