Pengedar Shaklee Subang Jaya

Pengedar Shaklee Terbaik

Shaklee Effect: Gla Bukan Sahaja Untuk Hamil. Betul ke?

Cyst Tak Jadi Dibedah Selepas Amalkan Gla Complex.

 Shaklee GLA Complex

 

Bulan ini rasanya cerita tentang Gla complex semakin hangat. Ye la mana tak nya selari dengan promo Gla shaklee bulan ni kan.Bukan itu saja, para wanita la yang berlumba lumba akan borong Gla shaklee ini. Kenapa?

1. Gla shaklee mengandungi Vitamin E yang membantu mencantikkan kulit, dan wajah semakin berseri ,jeragat semakin pudar dan boleh mengatasi masalah jerawat yang mungkin di sebabkan oleh hormon wanita.

2. Gla shaklee juga membantu meredakan simtom PMS seperti senggugut yang teruk

3. Gla shaklee juga boleh membantu mengurangkan kolestrol dan merendahkan trigliserid. Jadi pada mereka yang nak kurus tu boleh juga jika nak tambah Gla dalam set kurus kalian kerana ia sangat membantu

Tetapi selama ini saya banyak membaca Gla boleh mengecutkan cyst? Betul ke..Saya nak kongsikan cerita life tentang Gla ini dimana beliau merupakan wanita yang mengalami masalah cyst.

Selepas bersalin tu, beliau pergi  check up untuk post natal check up.Check up yang pertama adalah sebulan selepas bersalin. Pada hari temujanji, doktor macam biasa, scan perut untuk pastikan rahim kecut seperti asal. Alhamdulillah, rahim dah kecut macam biasa…tapi, tiba-tiba doktor dapat kesan ada cyst di ovari beliau….Dah besar, 5cm katanya….
“An ovarian cyst is any collection of fluid, surrounded by a very thin wall, within an ovary. Any ovarian follicle that is larger than about two centimeters is termed an ovarian cyst. An ovarian cyst can be as small as a pea, or larger than an orange.Some ovarian cysts cause problems, such as bleeding and pain. Surgery may be required to remove cysts larger than 5 centimeters in diameter”– Medplus
“Kalau 5 cm tu agak besar juga la. Memang nampak la air muka doktor tu berubah kan”, katanya.Doktor memberikan next appointment, untuk scan sekali lagi. Datang seperti biasa scan, masih sama lagi. Jadi pakar gynae ni dah offer beliau untuk di bedah tetapi beliau tolak.Sehinggalah berjumpa blog saya dan banyak cerita tentang GLA shaklee di mana mana info internet.
Setelah dua bulan amalkan shaklee, setelah temujanji yang ke tiga,doktor terkejut sebab cyst mengecil 3cm !!! Dia rasa sangat gembira dan doktor tu hanya tersenyum menandakan tidak jadi dibedah. Beliau amalakn 2 biji Gla Complex dua kali sehari.Sebab dia nak cepat pecahkan cyst tersebut.Amalkan air 3 liter sehari.

Jadi sekarang masih konsisten bersama Gla shaklee.Bukan sekadar untuk merawat cyst nya tetapi dia kata sejak ambil Gla shaklee, memang bertenaga, kulit pun berseri seri puji suami beliau. Semakin bersemangat la si isteri kan..
Jom bagi wanita di luar sana borong la GLA sekarang Beli 6 botol percuma 1 botol GLA lagi.Memang seronok.Tapi jangan kata lelaki tidak boleh ambil GLA. GLA boleh di ambil oleh para lelaki juga tau. Bagi mereka yang menghidapi masalah kencing manis, darah tinggi mahupun kolestrol cubalah. Tapi ingat GLA SHAKLEE ini bukan lah ubat ye.Dia adalah sejenis supplement yang membantu tubuh anda..

Sila hubungi Pakar Perunding Shaklee : Siti Aisah 017-647-7837
Facebooke page: aisah health collection
Email : ct_ijn@yahoo.com
ID :867656
Salam sayang daripada mommy nuha dan bouchra!
* This product is not intended to diagnose, treat, cure or prevent any diseases

Leave a Reply