Pengedar Shaklee Subang Jaya

Pengedar Shaklee Terbaik

Shaklee Effect: Organ Dalaman Sihat Bersama Shaklee 40 tahun.

Buah Pinggang Saya Tidak Rosak Ke Kalau Saya Makan Shaklee Banyak ?

Ini adalah persoalan yang sering menjadi tanda soal kepada semua pengamal shaklee terutamanya pada mereka yang baru di dalam shaklee ini. Bezanya Shaklee adalah organik 100%, berkesan dan selamat. Shaklee sanggup melaburkan billion ringgit untuk memastikan bahan mentah yang di gunakan adalah semulajadi yang berkualiti. Kami mempunyai 65 orang para ahli saintis yang bertanggungjawab di dalam ujikaji setiap vitamin shaklee yang di hasilkan.Dalam shaklee kami tidak perlukan “SILICA GEL” di dalam botol shaklee untuk tujuan penyerapan vitamin. Ini sudah membuktikan shaklee tidak sama sekali menggunakan bahan tiruan mahupun bahan kimia di dalam vitamin shaklee. Jom kita leraikan lagi persoalan di atas dengan lebih teliti lagi.

Dari kiri super upline kami, Master Hussain,diikuti bonda saya Master Norita, Master Salwa serta anak nya yang berdiri di hujung sekali Master Naquib.      

Nak tahu tak siapa dua orang putih yang berada di dalam gambar di atas? Mereka adalah pasangan yang merupakan pengamal tegar shaklee selama 40 Tahun..Wow lama tue!!! Hasil pertemuan bonda saya Master Norita sempena National Conference di Long Beach,California yang tengah berlangsung sekarang ni. Mereka terjumpa pasangan ini semasa ke Disneyland.Kalau dari gambar pun memang pasangan omputih ni tampak aktif, sihat dan kulit cantik.Mereka juga adalah generasi yang sempat berjumpa Doktor Forest C shaklee.Bayangkan ..Betapa setia nya mereka bersama shaklee. Amat sukar nak dapatkan orang yang setia pada satu jenama kan jika nak dibandingkan dengan orang melayu sekarang melainkan kami yang dah kenal shaklee ini.

Dan saya akui ramai yang sering beri pertanyaan ,“Tak rosak buah pinggang ke kalau makan shaklee banyak banyak ni? ”
Sebenarnya jika kita amalkan vitamin mengikut aturannya, pengambilan air yang cukup , berat badan terkawal dan mengamalkan gaya hidup sihat sudah pasti SHAKLEE EFFECT yang kita akan terima pun positif. Tengoklah saja omputih dua orang ini.Guess what berapa umur mereka? Sedangkan Doktor Forest cipta vitamin shaklee sejak 1915 lagi. Pasti dalam lingkungan 70 – 80 an bukan. Semasa national conference di Sunway piramid bulan Julai yang lalu, kami pun buat pertama kali bertemu super upline kami yang menjadi pengamal tegar vitamin 20 tahun lamanya. Master Hajah Salwa dan Master Hj Hussain yang sudah pastinya umur mencecah lewat 60 an. Tapi mereka bergiat aktif dengan urusan business shaklee mereka ke sana ke mari, sihat, dan kulit wajah yang cantik seakan akan umur tak sampai 60 an pun..

Tak cukup lagi dengan cerita SHAKLEE EFFECT ni.Saya tambah lagi dengan gambar di atas bonda saya ,Master Norita Idris secara close-up. Beliau sekarang berumur dalam lingkungan lewat 30-an. Tetapi telah mengamalkan shaklee sejak di peringkat universiti lagi. Dan tengok la dengan kulit wajah beliau yang sangat cantik seperti remaja lagi.Nampak gebu,licin dan cerah.Beliau la legacy business leader yang mengharumkan nama Malaysia di pentas dunia sekarang. Beliau dah amalkan shaklee 15 tahun. Dan sepanjang pengalaman beliau, sejak makan vitamin shaklee dahulunya beliau mempunyai alergi teruk terutamnya makan seafood, tapi sekarang makanlah seafood banyak, tapi alhamdulilllah.

Beliau pun ada berjumpa dengan salah seorang lagi wanita cantik di california, yang mana ketika itu beliau sempat menyapa perempuan cantik ini semasa di booth jualan Premium Shaklee di sana. Kini perempuan tersebut berumur 72 tahun, dan merupakan pengamal tegar shaklee sudah pun 40 tahun. Beliau berkongsi cerita di mana beliau amalkan shaklee sejak berumur 18 tahun yang mana pada masa itu beliau menghidap penyakit Arthritis. Sejak amalkan shaklee, radang di tangan yangs ering beliau hadapai semakin berkurang dan bukan itu sahaja beliau berpuas hati dengan mengamalkan shaklee ,beliau diberikan kesihatan yang optimum pada seluruh tubuh.

Memang benarla kebanyakan ramai orang yang makan shaklee ini mulanya fokus pada kesakitan yang di alami seperti cerita perempuan cantik itu tadi . Tetapi jika kita amalkan secara berterusan sebenarnya ia memberikan kita peluang untuk mendapatkan tubuh badan yang sihat.

Apapun saya rasa sangat bersyukur di beri peluang sihat bersama shaklee. Malah saya kongsikan produk dengan seluruh ahli keluarga kami dan hasilnya shaklee effect yang positif.

Jadi saya rasa sudah cukup bagi saya untuk kalian semua faham sebenarnya shaklee tidak sama sekali merosakkan organ dalaman manusia malah ia memberikan kita kesihatan yang terbaik buat tubuh.
Oleh itu, kepada semua pelanggan setia saya, jika anda amalkan shaklee secara konsisten percayalah anda pasti berpuas hati.

Sila hubungi saya Pakar Perunding Shaklee: Siti Aisah 017-647-7837
Facebooke page: aisah health collection
Email : ct_ijn@yahoo.com
ID :867656
 Salam sayang daripada mommy nuha dan bouchra!
* This product is not intended to diagnose, treat, cure or prevent any diseases

One thought on “Shaklee Effect: Organ Dalaman Sihat Bersama Shaklee 40 tahun.

Leave a Reply

Open chat
Hai Boleh Saya Bantu?