Pengedar Shaklee Subang Jaya

Pengedar Shaklee Terbaik

Insiprasi Saya.. Biz Shaklee

MENJANA PENDAPATAN DARI RUMAH

Assalamualaikum w.b.k

Alhamdulillah saya diberikan peluang pada malam ini untuk menulis sdikit coretan daripada mama sendiri tentang sejauh mana usaha saya dalam biz shaklee..

Alhamdulillah sambutan kini yang cukup memberangsangkan tanpa henti dari tetamu yang saya hormati.Saya berterima kasih kepada kalian semua di atas kerjasama kerana kamian faham akan kesuntukan masa saya disebabkan saya adalah seorang wanita atau ibu yang masih berkerja.Namun itu semua tidak menjadi halangan buat saya,,

Sokongan yang padu daripada suami saya sendiri dan Norita Idris sebagai upline saya yang kini beliau memang merupakan seorang Master Coordinator shaklee yang sangat aktif.Beliau memang sentiasa pantau aktiviti biz anak anak downline beliau dan sentiasa memberikan kata kata insiprasi yang membina..

Sebab itu kenapa saya berminat untuk berbiz shaklee..

Sepertimana yang telah diketahui biz shaklee menawarkan 3 C iaitu:
1. CASH
Kita akan mendapat  cash tunai daripada shaklee dari setiap pembelian yang dibuat.Setiap barang itu mempunyai point yang tersendiri..Jika layak , mereka akan menikmati cash darpada shaklee dengan minimum point 150 uv = rm 500 ke atas.

2. CAR
Mesti orang ingin tahu adakah shaklee akan memberikan kereta percuma??? Jawapannya adalah, shaklee tidak memberikan kereta percuma.Di sini bermaksud jika pemimpin pengedar itu layak dan telah menetapi syarat yang ditetapkan oleh shaklee syarikat akan membayar bonus kereta kepada yang layak mengikut belian yang dibuat dr si pengedar tersebut.Bonus kereta ini tidak semestinya untuk membeli kereta sahaja. Sekiranya kita mempunyai sedia ada aset sebuah kereta,ia boleh ditukarkan kepada simpanan atau pembelian rumah.

3. CONVENTION

Yang paling menarik  merangkumi 3 jenis percutian
1. Domestik
2. Luar negara
3. Pakej umrah dr shaklee

Ia juga mengikuti syarat yang ditetapkan oleh syarikat SHAKLEE

SUMBER: http://www.anakkuwiraku.com/2013/04/mengapa-saya-pilih-biz-shaklee.html

Oleh itu kepada sesiapa yang berminat ingin menjadi ahli dan business shaklee secara serius boleh sms/whatsapp atau hubungi terus saya 0176477837

Anda mampu mengubah nasib keluarga dan anak anak anda
Dan akan berasa seronok melihat kepuasan mereka!!!!
Dan berjaya seperti mereka

Leave a Reply

Open chat
Hai Boleh Saya Bantu?