Pengedar Shaklee Subang Jaya

Pengedar Shaklee Terbaik

Shaklee Labuan: Mahu Mencari Cara Meningkatkan Ekonomi Keluarga?

Shaklee Labuan: Mahu Mencari Cara Meningkatkan Ekonomi Keluarga?


Anda suri rumah sepenuh masa?
Anda seorang wanita mahupun lelaki berkerjaya?
Anda mahukan pendapatan lebih dari rumah?

Saya dahulu sentiasa mengimpikan jika saya berada di rumah, punya masa sepenuhnya bersama anak anak dan suami tetapi harus punya wang untuk tamabahan sara hidup, Bagaikan mimpi apa bila impian saya menjadi sebuah kenyataan pada DEC 2013 setelah saya berniaga bersama SHAKLEE sejak February 2014.

Alhamdulillah hanya Allah saja yang tahu, betapa beratnya apabila saya melepaskan karier saya sebagai seorang Jururawat Pendidik ketika itu, Namun disebabkan oleh tanggungjawab yang harus saya pikul dan keadaan membuat saya memilih Work At Home Mother sehingga sekarang. Namun anda jangan perlekehkan mereka suri rumah sekarang. Bukan seperti dahulu , hanya tahu baut hal kerja kerja di rumah. Saya nak berkongsi terutamanya kepada suri rumah,sebenar anda adalah yang kami cari dimana Impian saya adalah Membantu Lebih Ramai Suri Rumah dan Wanita Berkerjaya Berkerja dari Rumah.

Bagaimana?? Berbaloikah?? Risiko tinggi ke?? Modal??

Modal? Saya bermula dengan rm 85sahaja. Daftar ahli cuma rm 85 kerana di kawasan Sabah dan anda akan diberi satu Bisnes Kit dimana di dalamnya ada detail produk, detail harga pengedar, harga ahli, cara kira bonus dan beberapa hand out penting untuk anda faham bersama syarikat shaklee. Berikut ialah manfaat daftar ahli, dan jika anda serius, semua bonus berikut akan anda nikmati:
  • Bonus dalam bentuk Cash – Bonus akan diberikan pada anda setiap 15hb hasil daripada belian anda setiap bulan mengikut performance anda. Tapi yang seronoknya tengah-tengah bulan dapat duit. Kebisaanya pertengahan bulan anda akan mengalami “poket kering”, tapi dengan shaklee insyaAllah tidak.
  • Bonus Kereta – bagi yang serius, anda akan dapat menikmati bonus kereta bila dah mencapai target tertentu.Bonus kereta anda boleh membeli kereta idaman anda daripada installment yang diberikan oleh shaklee pada setiap bulan.
  • Percutian – Saya sendiri sudah merasa nya.Amatlah rugi jika saya tidak rebut peluang bercuti bersama shaklee.Percutian VVIP 5 Star yang ditaja sepenuhnya oleh Shaklee. Bagi Muslim, anda berpeluang pergi Umrah dengan pakej VVIP, dimana hotel hanya bersebelahan dengan masjid.Seronok sungguh. Dan yang lebih seronok anda berpeluang membawa orang orang tersayang mengikut kelayakan yang diberikan terma dan syarat.

Apa pula KELEBIHAN jika mendaftar dengan saya?
  • Anda akan dibimbing sehingga berjaya melalui Kelas/ Seminar yang akan kami adakan dan juga “Personal Coach” juga akan diberikan berdasarkan permintaan
  • Jika tak tahu menggunakan blog, kami akan ajar caranya. Teknik marketing, bagaimana mengunakan fb dengan cara yang betul,semuanya akan diberikan, janji anda sendiri ada kemahuan untuk berjaya.
  • Anda akan diberi Access untuk sertai FB GROUP RAHSIA saya berkaitan info tentang bisness onlinem tips marketing dan banyak lagi rahsia perniagaan yang diberikan bersama kami.
  • Anda juga akan diberikan Exclusive Class juga secara online dan offline bersama orang orang yang berjaya, tukar tukar pendapat dan sharing kejayaan mereka sehingga lah anda berada di puncak.
Ramai yang mengikut kumpulan kami kini telah mencapai income 4 angka di rumah, malah ramai di antara kami adalah suri rumah mahupun bujang yang tdiak punyai perkerjaan tetapi mempunyai pendapatan tetap bersama shaklee

ANDA BAGAIMANA? TIDAKKAN ANDA MAHU HIDUP SECUKUP SELESA ?

TIDAK KAH ANDA MAHU INGIN MENJADI ORANG LUAR BIASA KAMI?

Apa pula dengan Risiko dalam shaklee?

Secara jujurnya , shaklee mepunyai risiko yang amat rendah. Anda tidak perlu menyimpan stok yang banyak di rumah seperti gudang dan modal yang besar.
Anda hanya perlu rajin dan berusaha untuk berkongsi kan produk shaklee dengan orang ramai untuk kecapi hidup yang lebih sihat dan keluar dari masalah kewangan.

Bagaimana Nak Mendaftar??

Cara mudah sahaja hanya perlu Sign – up bersama kami secara online dengan sms/whatsapp

NAMA SUAMI /ISTERI
NO KAD PENGENALAN SUAMI ISTERI
ALAMAT SURAT MENYURAT
NO TELEPON ANDA
EMAIL 
ACC BANK (TAK KIRA MANA MANA BANK PUN)

Dan hantarkan email kepada saya ct_ijn@yahoo.com

Dan jangan lupa whatsapp saya terlebih dahulu untuk memberitahu proses pembayaran dan seterusnya

JIKA ANDA BERMINAT? JANGAN TUNGGU LAGI..
DAFTARLAH SEKARANG SEBAGAI AHLI KUMPULAN KAMI!!!

Hanya rm 65 Sahaja!!!!

KAMI SEDANG MENCARI SELURUH MALAYSIA…Leave a Reply