Pengedar Shaklee Subang Jaya

Pengedar Shaklee Terbaik

Shaklee Labuan: Dimanakah Saya Hujung Minggu Lepas?

SHAKLEE EFFECT 3R TOUR DI KOTA KINABALU,SABAH

Alhamdulillah hujung minggu lepas walaupun tengah saat genting closing kami,namun tidak menjadi penghalang untuk kami SID turun menimba ilmu semata mata menjadi seorang pengedar yang berjaya .Bukan penjual yang berjaya.

Saya sungguh bertuah kerana “SHAKLEE 3 R TOUR ” ini merupakan sesi buat pertama kalinya di buat di bawah bonda norita idris dan Naquib Hussain. Sanggup turun padang untuk recharge energy yang ada untuk kami semua.

 Exclusive training hanya pada seluruh organisasi bonda ini memang memulihkan semangat kami semula dan sungguh bertenaga. Saya sendiri sangat seronok di dalam kelas ini.Siapa yang sertai group kami , tak akan rugi. Kami tidak menjanjikan apa apa ,tapi kami akan pastikan anda akan mencapai impian anda semua. Kelas yang sungguh mesra dengan terjalin nya ukhwah pada ramai orang .Di samping itu juga, banyak ilmu yang kami perolehi dan akan saya sebarkan di dalam kelas saya nanti.Jika anda juga mahu tips berjaya di dalam shaklee haruslah sertai kumpulan kami dahulu ye.

Dan di tengah yang bertudung biru dan berkot hitam itulah mentor saya. Saya harap satu hari nanti saya akan seperti beliau juga. Amin

Nak sertai team kami?
Kami akan membantu anda dan para suri rumah mempunyai income shaklee dari rumah juga
Sila hubungi saya: Siti Aisah 017-647-7837
Facebooke page: aisah health collection
Email : ct_ijn@yahoo.com
 ID :867656
Salam sayang daripada mommy nuha dan bouchra!
* This product is not intended to diagnose, treat, cure or prevent any diseases

Leave a Reply

Open chat
Hai Boleh Saya Bantu?