Pengedar Shaklee Subang Jaya

Pengedar Shaklee Terbaik

Shaklee effect: Tips Nuha Bersama Mealshake shaklee

 CERITA NUHA DI SEBALIK PROMOSI MEALSHAKE BULAN INI!!!

=====================================================

PROMOSI MEALSHAKE BELI 3 PERCUMA 1 CANISTER

JIKA BELI 6 ANDA DAPAT 2 CANISTER!!!! WOW!!!!


CERITA NUHA:
Gambar pertama di bawah masa nuha berumur dalam 2 tahun.Memang nuha ambil mealshake masa umur dia 1 tahun ke atas dah. Memang mempunyai masalah bab nak makan. Susah nak makan hanya bergantung pada susu semata. Kadang hampir seminggu tak makan nasi.Sebab itu saya berikan dia mealshake. Sedikit demi sedikit perubahan boleh nampak.Tapi nuha memang ambil masa sedikit.tidak sama seperti orang lain makan mealshake lepas 2 ,3 hr nampak perubahan..

Dahulu Nuha!!!
NUHA TERKINI!!!

Gambar kedua gambar di bawah pula adalah gambar terkini dan sekarang  NUHA dah pun berumur 3 tahun.Perubahan yang sangat ketara apabila NUHA menjadi mealshake lover. Kalau pagi pagi lagi dah kata::”IBU KAKAK WAT MEALSHAKE”…Dia sendiri pun dah tahu nak ambil apa kan..Sampai di sorok mealshake sebab memang sedap..Pantang nampak nak aje….Jadi InsyaAllah anak anak memang suka.

Apa yang saya perhatikan setelah NUHA PENGAMAL TEGAR MEALSHAKE:

– Selera semakin bertambah tambah..Dulu tak suka makan nasi, sekarang nasi ke, roti ke dan apa je yg dia rasa nak cuba dia makan. Baru nak rasa nikmat betul betul kan.hihi

– Antibodi nuha memang kuat. Jarangla demam/selsema/batuk…Jika demam tidak memakan masa sehingga 2 hr. 1 hari pun dia aktif dan pulih cepat

– Kulit nuha cantik je…sebab dia juga pengamal tegar vit c serta omega guard.. Sekarang sgt petah berkata kata. sehingga letih nak layan..hahhahah


Bagaimana bancuhan kegemaran NUHA ?

– Dia akan campur kan 1 sudu makan mealshake dan di campir dengan 1 sudu serbuk milo bersama air 300 ml
– Dia juga suka ambil 3 germs shaklee ( 1sudu performance drinks+1 sudu ESP + 1 sudu Meal shake) bersama air 300 mls

Minum sejuk sejuk katanya memang sedap macam aiskrim
– Jika tak terkawal dia akan ambil 1sudu kecil dan ratah macam itu aje,,Sebab itu la kena sorok mealshake dari penglihatan nuha sebab dia kata “Ibu Mealshake ice cream”.

IBU BAPA MANA YANG TAK GEMBIRA KAN???
LABURKAN DUIT SEDIKIT DEMI ANAK ANAK..GEMBIRA ANAK SIHAT DAN CERDIK!!!

Penghantaran vitamin Shaklee seluruh Malaysia, China dan Indonesia.
Sila hubungi saya pakar perunding shaklee yang sah: Siti Aisah 017-647-7837
Facebooke page: aisah health collection
Email : ct_ijn@yahoo.com ID :867656
Salam sayang daripada mommy nuha dan bouchra!
* This product is not intended to diagnose, treat, cure or prevent any diseases

Leave a Reply

Open chat
Hai Boleh Saya Bantu?