Pengedar Shaklee Subang Jaya

Pengedar Shaklee Terbaik

ISTIMEWA BULAN SEPTEMBER: COMBO PROMOSI HEBAT!!

COMBO PROMOSI SHAKLEE!!!

WOW MASIH BERLANGSUNG,,,CEPAT REBUT PELUANG COMBO PROMOSI SHAKLEE

BULAN IBU CANTIK/WANITA CANTIK DAN ANAK SIHAT!!!

MEALSHAKE SHAKLEE
===================

Bagi kanak-kanak yang kurang makan, meal shake adalah alternatif terbaik yang boleh diberikan oleh ibu-ibu yang mementingkan tentang kesihatan anak-anak. Ini kerana apabila anak-anak kurang makan maka anak-anak berkemungkinan akan mengalami kekurangan zat dan seterusnya membantut perkembangan dan tumbesarannya. Oleh itu meal shake amat diperlukan oleh kanak-kanak untuk membesar, kuat dan sihat.
Setiap bancuhan Meal Shake memberikan satu pertiga daripada US RDA dengan 19 vitamin / galian yang diperlukan bersama dengan protein, galian dan 3gm serat. Yang paling bagus pasal Meal Shake ni adalah ianya naturally nutrition, great taste, noartificial flavor, colors, sweeteners or preservaties added.
Selain daripada ianya sesuai untuk anak-anak yang kurang makan ianya juga sesuai untuk anak-anak yang sembelit dan anak-anak yang selalu mengalami masalah kesihatan seperti demam dan selsema. Juga sesuai utk ibu2 mengandung,menyusu, mereka2 yg inginkan kulit cantik,

ingin kekal sihat especially yang tak gemarkan supplemen dalm bentuk tablet kerana Mealshake ni datang dlm bentuk serbuk, dibancuh jd minuman yg lazat.

COLLAGEN SHAKLEE
==================

Shaklee Collagen Powder ialah suplemen kolagen tercanggih yang mengandungi 4,000mg ekstrak Kolagen RSS (Red Snapper Scale) proprietari yang tulen dan berkualiti tinggi daripada sisik ikan merah. Kolagen Shaklee mempunyai molekul yang amat ringan, lebih kurang 1,000 Dalton*, menyebabkannya mudah diserap oleh tubuh bagi merangsang sintesis kolagen pada lapisan dermis.

Bagi meningkatkan keberkesanan kolagen RSS dan menyerlahkan kecantikan dalaman anda, produk kolagen kami dirumus dengan tujuh bahan utama termasuk ekstrak biji Camellia japonica, ekstrak Pfaffia, kolagen ikan, ekstrak kerang-kerangan, Lactobacillus acidophilus, vitamin C dan vitamin B.

Shaklee Collagen Powder mudah larut dan boleh dicampurkan ke dalam makanan dan minuman kegemaran anda. Setiap sajian dibungkus dalam paket berasingan untuk pengambilan pada bila-bila masa dan di mana sahaja.
* Berat molekul kolagen diukur dalam Dalton.

 

Penghantaran vitamin Shaklee seluruh Malaysia, China dan Indonesia.
Sila hubungi saya: Siti Aisah 017-647-7837
Facebooke page: aisah health collection
Email : ct_ijn@yahoo.com
ID :867656
 Salam sayang daripada mommy nuha dan bouchra!
* This product is not intended to diagnose, treat, cure or prevent any diseases

Leave a Reply

Open chat
Hai Boleh Saya Bantu?