Pengedar Shaklee Subang Jaya

Pengedar Shaklee Terbaik

Mealshake Boleh untuk kecantikan

MEALSHAKE PENGGANTI ESP


Kita sedia maklum untuk set kecantikan anda boleh mengambil Vitamin C, B Complex dan Vitamin E. Hasilnya akan lebih ‘segera’ nampak jika anda menambah protien di dalam set ini. Ya, ESP adalah pilihan yang paling baik.Tapi sekarang ini pula ESP dah habis stok di warehouse.Macam mana nak buat. Ketara akan kesedaran minuman protein pada sekarang ini terutamanya di bulan puasa ni. Kenapa protien perlu?
Sel2 tubuh badan kita mengambil masa 90-120 hari untuk proses baik pulih dan penggantian, tanpa protein yg cukup proses baik pulih kurang effecient dan mengakibatkan fungsi sel terganggu, kulit kusam, kulit tidak rata, kurang keanjalan, kuku dan tumit merekah dan macam-macam lagi.
Tetapi bagaimana pula jika anda seperti saya yang amat payah nak telan pil dan selama ini memang mengamalkan ESP ?Saya ada penyelesaian mudah untuk anda..Ambil lah MEALSHAKE. Kerana Mealshake mengandungi :
  • Complete Nutrients – Provides 24 types of A to Z essential vitamins, minerals and trace minerals. Deficiency in trace minerals will affects the absorption of vitamins and causes inactive enzymes. It also contains soy lecithin that works hand-in-hand with fat soluble vitamins.
  • Supplies Key nutrient to cells – Rich in protein (contain no lactose) that helps in forming skin, nails, hair, organs, blood, immunised cells etc.
  • Aids in Growing Up – Contains folic acid, biotin, rich in calcium and magnesium that are needed for building bones and cells in the growing up process.
  • Anti-Oxidants – Contains vitamins A, C, E, zinc, selenium which are the anti-oxidant components for anti-ageing.
  • Restore skin complexion – Contains complete vitamin B-Complex, iron, copper to form healthy red blood cells, thus improves the skin colour complexion. Detoxification – Rich in soluble fibre that helps the (peristalsis of colon and stomach/bowel movement) to excrete excess fat and waste from the colon and stomach.
  • Great Taste for young and old – Delicious drink with natural fructose; quick replenishment of the necessary nutrients for the body; contain no artificial colouring and artificial sugar.
Lengkapkan? :)
KENAPA MEALSHAKE BERKESAN UNTUK KULIT?
Kerana ia juga mengandungi PROTIEN!
~PROTEIN~
1.Protein berfungsi untuk membentuk sel baru bagi menggantikan sel mati atau sel yang telah rosak.
2.Protein digunakan untuk membina tisu penghubung pada ligamen, tendon dan otot.
3.Protein digunakan untuk mensistesiskan antibodi bagi mempertahankan badan daripada penyakit.
4.Protein berfungsi untuk mensintesiskan hormon bagi koordinasi badan
5. Sel2 tubuh badan kita mengambil masa 90-120 hari untuk proses baik pulih dan penggantian, tanpa protein yg cukup proses baik pulih kurang effecient dan mengakibatkan fungsi sel terganggu, kulit kusam, kulit tidak rata, kurang keanjalan, kuku dan tumit merekah dan macam-macam lagi.
6. Sel yang sihat dapat menyerap nutrient dengan lebih baik dan efektif barulah proses kimia tubuh dapat berlaku dengan sempurna.
Ambillah bersama Vitamin E untuk hasil yang lebih efektif.
So all ladies, mommies yang memang mengamalkan esp, tak perlu bimbang dan panik..Anda boleh gantikan mealshake sementara waktu…Tidak perlu gusar ye.Nanti bila ada stok balik mama akan bagitahu..yehoo. Mealshake now ready stok.
Penghantaran vitamin Shaklee seluruh Malaysia, China dan Indonesia. 
 Sila hubungi saya Siti Aisah 017-647-7837 
Facebooke page: aisah health collection 
Email : ct_ijn@yahoo.com
 ID :867656 
 Salam sayang daripada mommy nuha dan bouchra! 
 * This product is not intended to diagnose, treat, cure or prevent any diseases

Leave a Reply

Open chat
Hai Boleh Saya Bantu?