Pengedar Shaklee Subang Jaya

Pengedar Shaklee Terbaik

Shaklee Labuan: Shaklee Business Family

WAHM with Shaklee

 Alhamdulillah sebenarnya Work-At -Home Mother tidak pernah terlintas pun di dalam kotak fikiran saya sebagai impian yang secara tidak sengaja akhirnya tercapai.
11tahun Dahulu saya adalah seorang Jururawat. Pernah berkerja di Insititut Jantung Negara, Peadiatric intensive care unit selama 3 tahun. Selepas itu 2006  berhijrah ke saudi selama 4 tahun berkerja di sana dan pulang ke Malaysia  pada tahun 2009 dan berkerja sekejap di Subang Jaya Medical Centre, Intensive care unit selama 8 bulan. Dan saya tak sangka tukar bidang ke arah pendidikan selama 3 tahun bersama Master Skill Kolej..Tetapi ramai yang tertanya tanya kenapa saya mempunyai future yang sangat cerah dan sekarang hanya WAHM , dahulu bergelar suri rumah.

Tahukah anda dahulu suri rumah tidak sama seperti sekarang. Dahulu boleh la kata 100% suri rumah dan hanya menguruskan kerja kerja rumah dan keluarga..Tetapi sekarang suri rumah dah pandai cari income lebih malah lebih hebat. Menjalan kan perniagaan secara online dari rumah , fleksibel, tidak perlu rempuh traffik lalu lintas, pesanan dari rumah, tempahan hanya di hujung jari dan jangan tak tahu ramai suri rumah yang dah income 5 angka tau…

Semenjak saya mula mula sertai Shaklee memang agak tidak percaya sedikit sebab, saya memang anti-MLM pun. Tapi yang membuatkan saya menarik adalah jatuh cinta dengan produk shaklee dahulu. Selepas itu, hati mula terdetik apabila duit gaji saya tidak cukup setelah melahirkan anak yang ke dua (BOUCHRA AMANI). Tidak cukup tu bukan dari segi apa, maksudnya kami mementingkan insurance dan pendidikan anak anak. Kami perlu tabungan yang banyak untuk masa depan mereka. Februari 2013 di situlah langkah ku bermula. Dan hari demi hari saya dah merasakan keunikan shaklee dengan marketing MLM yang jauh berbeza.

Resepi mudah: Perlu usahakan sharing dengan produk yang digunakan. Tanpa adanya tindakan saya sendiri tak sangka di mana saya termasuk golongan para wanita di luar sana yang sibuk buat latihan kepada downline kami setiap hujung minggu. Akan melawat ke beberapa kawasan di mana downline shaklee kami berada. Dan lagi sibuk dari dahulu..Tetapi saya sangat seronok sebab, sentiasa berada bersama JANTUNG HATI kami ..Tak ada tekanan, Enjoy dan anak anak pun suka dapat pergi ke mana mana melihat DUNIA…

Dahulu daku kecil sangat daif dan tak mampu. Sebab itu saya ingin ubah nasib keluarga saya.

DAN HANYA LABURKAN RM 65, JIKA ANDA TAHU NIAT DAN IMPIAN ANDA, PECAYALAH SATU HARI NANTI ANDA PASTI BERADA DI PUNCAK KEJAYAAN..

Terima kasih bonda Norita yang membawa saya kami di dunia SHAKLEE.

Ingin sertai kami?
Sila hubungi saya: Siti Aisah 017-647-7837
Facebooke page: aisah health collection
Email : ct_ijn@yahoo.com
ID :867656
Salam sayang daripada mommy nuha dan bouchra!
* This product is not intended to diagnose, treat, cure or prevent any diseases

Leave a Reply

Open chat
Hai Boleh Saya Bantu?