Pengedar Shaklee Subang Jaya

Pengedar Shaklee Terbaik

Shaklee effect: Testimoni Set Penyusuan Shaklee Exclusive

Shaklee effect: Testimoni Set Penyusuan Shaklee Exclusive

Cerita saya bersama SET PENYUSUAN SHAKLEE (2011- KINI)

NUHA KAMILAH DAN BOUCHR AMANI KETIKA BERUSIA 3 BULAN
Alhamdulillah saya sungguh bersyukur kerana berpeluang mencuba dan akhirnya menjadi pengamal tegar set penyusuan shaklee sehingga kini.
Saya menyusukan kedua anak anak saya dengan susu ibu kerana saya tahu susu ibu adalah merupakan makanan terbaik buat si manja. Simanja akan mendapat sistem pertahanan semulajadi yang kuat melalui susu ibu. Dengan itu, untuk berjaya di dalam misi penyusuan saya, saya terbaca di dalam beberapa artikel di mana, pengambilan nutrisi bagi seorang ibu yang menyusukan adalah penting kerana ia sangat membantu penghasilan susu dan bukan itu sahaja malah kualiti kandungan susu ibu tersebut.
Sebab itu saya tercari cari supplement yang sesuai untuk di ambil dan ia tidak mendatangkan sebarang kecacatan atau menganggu pembesaran si bayi. Sebab itu saya memilih SET PENYUSUAN SHAKLEE kerana kandungan nya 100% semulajadi, selamat malah ia sangat membantu di dalam menjayakan misi penyusuan saya bermula dengan anak sulung saya Nuha kamilah sehingga la saya berpeluang menyusukan lengkap 2 tahun dan berkongsi dengan adiknya Bouchra Amani dan sehingga kini yang mana hanya tinggal 2 bulan lagi lengkap la saya menyusukan si adik pula.
Syukur alhamdulillah.Impian saya menyusukan kedua anak saya sehingga dua tahun dipermudahkan dan yang pasti anak anak saya sihat seperti yang anda tengok didalam rajah .( Kedua dua nya gambar di ambil di masa umur mereka 3 bulan)
Jangan lah takut mereke bukan lah di kalangan Obesiti sehingga besar malah, saya sendiri berpuas hati dengan perkembangan mereka sekarang malah dengan IQ yang mereka tunjukkan pada saya , saya rasa sangat bertuah.
Saya bukanlah fokus untuk susu yang banyak malah saya nak pastikan anak saya mendapat cukup zat supaya boleh elakkan mereka dari sebarang jangkitan penyakit malah dengan DHA yang tinggi dari susu ibu membantu di dalam pembesaran mereka
Jika anda mahukan pertanyaan lebih lanjut?
Ingin dapatkan set penyusuan shaklee boleh hubungi saya sekarang
0176477837

Penghantaran vitamin Shaklee seluruh Malaysia, China dan Indonesia.
ID :867656
 Salam sayang daripada mommy nuha dan bouchra!
 * This product is not intended to diagnose, treat, cure or prevent any diseases

One thought on “Shaklee effect: Testimoni Set Penyusuan Shaklee Exclusive

Leave a Reply

Open chat
Hai Boleh Saya Bantu?