Pengedar Shaklee Subang Jaya

Pengedar Shaklee Terbaik

Istimewa shaklee di mata hati ku..

Mengapa shaklee??

Saya mengenal shaklee dah hampir 3 tahun. Walaupun saya baru di dalam dunia shaklee tapi masih tidak terlambat bagi diri saya untuk berkongsi pengalaman terutamanya kepada keluarga dan teman teman saya..
Dulu saya jatuh cinta dengan shaklee setelah saya melahirkan anak sulung saya. Saya semangat dan berkorban untuk menjayakan misi penyusuan saya..Saya di perkenalkan oleh Aqilah zaidee merupakan adik ipar saya yang mulanya mengamalkan shaklee untuk set penyusuan beliau. Alhamdulillah saya dipertemukan jodoh dengan upline saya sifu Norita Idris untuk mendapatkan khidmat nasihat tentang supplement shaklee..
Ye betul, dengan mengamalkan cara pemakanan dan tips penyusuan yang konsistent saya mampu meneruskan penyusuan saya bersama anak sulung saya.
Lepas tu saya ingin menguruskan badan saya.Saya bertanya sekali lagi, ye shaklee boleh membantu..Alhamdulillah setelah consume set slimmng shaklee , berat saya turun dari 71kg ke 54 kg. Tetapi anak sulung saya berumur 9 bulan, saya mengandung kembali untuk anak ke dua saya kini.. Hairan sungguh sebab cik P tak datang tapi macam mana saya boleh lekat??? (Terfikir sejenak??) Dengan izin Allah apa jua keadaan sekiranya itu rezeki yang diberikan Alhamdulillah saya menerima..Tapi bila difikirkan semula, badan saya subur sebab bekalan vitamin yang saya amalkan..Oleh itu badan saya mampu menghasilkan telur telur yang sihat dan kuat untuk persenyawaan…Bukan???
Hrmm.. saya teruskan shaklee dan amalkan shaklee untuk set mengandung pula..ALHAMDULILLAH..Consume shaklee sehinggalah selamat melahirkan anak ke dua saya Bouchra Amani dan skrg dah usia 9 bulan pun..Dah besar anak mama..Tapi yang pasti mama masih maintain hot dengan bantuan set slimming shaklee dan kini berat saya kembali 55 kg !!!
Saya bersyukur dengan kurniaan Tuhan kerana memberikan kesihatan yang optimum bagi kami sekeluarga..
Terbuka hati ini pada Feb tahun ini juga untuk menjadi seorg pengedar yang serius dalam biz shaklee..Tak sangka rezeki terus melimpah ruah tanpa putus..Alhamdulillah dengan izinnya kini saya mampu menerima imbuhan dan pulangan yang sgt memberangsangkan.Hanya beberapa bulan aktif dalam shaklee dah boleh menjana pendapatan 4 angka!!! 
Dan organisasi kumpulan kami semakin berkembang.Tak sangka saya dah mempunyai cucu dan cicit dlm biz shaklee saya..Walaupun saya masih baru dan masih di level Sr.Sup kini, insyaAllah saya tekad untuk terus berusaha meluaskan empayar saya terutamanya seluruh Borneo dan Sarawak..
Apa lagi yang boleh kongsikan di sini selain anda mendapat pulangan cash bonus setiap pertengahan bulan, anda akan mendapat keistimewaan bonus Car dan Conventional!!!
Oleh itu kepada sesiapa yang berminat menjd pengedar di seluruh Sabah, Sarawak dan Labuan, boleh terus hubungi saya.Sesi coaching berterusan akan di buat…InsyaAllah sehinggala anda menuju ke puncak!!
Master Norita dan Master Naquib menjadi insiprasi kita semua semoga kita berjaya seperti mereka..Ayuh bangunla ..Tidak perlu gusar,bimbang..Dengan kegigihan dan usaha anda pasti meraih kejayaan .InsyaAllah ..demi mengubah nasib keluarga kita demi kehidupan anak anak yang pasti jaminan nya lebih baik pada masa akan datang..

Penghantaran vitamin Shaklee seluruh Malaysia, China dan Indonesia. 
Sila hubungi saya Siti Aisah 017-647-7837
Facebooke page: aisah health collection
Email : ct_ijn@yahoo.com
 ID :867656 Salam sayang daripada mommy nuha dan bouchra!

 * This product is not intended to diagnose, treat, cure or prevent any diseases

Leave a Reply

Open chat
Hai Boleh Saya Bantu?