Pengedar Shaklee Subang Jaya

Pengedar Shaklee Terbaik

PERFORMANCE DRINKS

PERFORMANCE DRINKS

Shaklee menggelarkannya PERFORMANCE DRINK ialah kerana telah terbukti di makmal (ujian makmal bersama-sama high-level athletes) bahawa:

(1) Meminimumkan kehilangan cecair untuk memantapkan hidrasi badan. Kurang rasa haus.
(2) Mengalirkan elektrolit sepenuhnya ke seluruh badan, termasuklah kalsium & magnesium (tiada pada minuman isotonik jenama lain).
(3) Menstabilkan paras glukosa di dalam darah untuk mengekalkan tenaga berterusan, serta menambah stamina.


Performance Drink ini sesuai diambil ketika :
  • cuaca panas melampau (badan dehydrated)
  • badan tidak sihat (demam/ selesema/ cirit-birit)
  • beriadah
  • dan lain-lain lagi.

Golongan yang sesuai mengambil Performance Drink:
  1. Mereka yang aktif bersukan .
  2. Mereka yang berpuasa (diambil semasa sahur dan berbuka).
  3. Mereka yang menghidap gout.
  4. Ibu yang menyusukan anak.
  5. Ibu hamil yang mengalami muntah kronik (terutama muntah air) akibat dari morning sickness, dan tiada selera makan.
  6. Mereka yang kurang minum air.
  7. Mereka yang kerap sakit kepala.
  8. Bila rasa nak demam, atau sedang demam.
  9. Kanak-kanak yang demam.
  10. Menggantikan minuman ringan terutama yang berkarbonat (kerana Performance Drink tiada karbonat!)

Testimoni suami saya:
Pada mulanya suami saya memang tak suka ambil supplement..Ubat hospital lagi la memang tak akan ambil..Tapi sejak suami saya seorang yang aktif menyertai larian marathon di seluruh Malaysia, dia jatuh cinta dengan minuman ini sebab mulanya dulu larian 5 km pun cepat pancit tapi sekarang larian 10 km dia boleh habis kan dalam masa di bwh 45 minit shj..Sangat kagum dengan pencapaian beliau..
performance drinks
Husband saya yang bernombor 774 tu..Belum lg di tahap menang tapi boleh kira dibanggakan atas pencapaian beliau..Beliau listed sebagai pelari ranking di bwh ke 50 serata Malaysia. Bukan senang nak capai ranking ini.Gambar ini di ambil dr keratan akhbar Berita harian..Famous wooo suami saya…Balik dr larian marathon KLCC , di tegur dengan office mate beliau gambar beliau terpampang dalam newspaper wooo..Tahniah…Di bwh pencapaian yang telah berjaya beliau tempuhi:
1. Larian Marathon Labuan 10KM
2. Larian Marathon Kuala Lumpur 10 KM
3.Larian Marathon Brunei Darussalam 10 KM
4. Larian Marathon KLCC 10 KM
5. Larian Marathon Kuching 10KM
Sekarang terkini larian 10 km beliau boleh habiskan dengan masa 30 min…Best kan PD ni…Tahniah darling!!

Testimoni adik Nur Laila:
“Abg mula lari Mid Dec haritu 1.6KM – 20minit. Semalam minum PD 8.5KM 55minit. Kalau dulu lari halfway nak sambung lg halfway berat kaki sgt, rasa nak jatuh. Sekarang minum PD, Alhamdulillah tak rasa letih. Memang MAXIMUM ENDURANCE SPORT DRINK!

Jika anda sedang atau bercadang untuk ganti puasa, bolehlah cuba Performance Drink ini. Saya bancuh PD ini sekali dengan Shaklee ESP setiap hari sepanjang bulan puasa yang lalu. Memang best!!!! Rugi tak cuba~






Penghantaran vitamin Shaklee seluruh Malaysia, China dan Indonesia. 
Sila hubungi saya Siti Aisah 017-647-7837
 Facebooke page: aisah health collection 
Email : ct_ijn@yahoo.com
 ID :867656 
 Salam sayang daripada mommy nuha dan bouchra! 
 * This product is not intended to diagnose, treat, cure or prevent any diseases

Leave a Reply

Open chat
Hai Boleh Saya Bantu?