Pengedar Shaklee Subang Jaya

Pengedar Shaklee Terbaik

Sejak Bershaklee

Rezeki datang dr semua arah

Saja nak sharing entry ini..Saya nak bagitahu pengalaman saya semenjak saya berkecimpung dengan business shaklee…Alhamdulillah seperti mimpi rasanya..Semalam mama safely arrive in Kota Kinabalu.Pada mulanya planning memang nak menginap di Airport Terminal Kota Kinabalu sahaja..Bukan tak mampu nak tido kat luar tapi takut dari segi keselamatan naik teksi di waktu jam 10 malam ini dengan keadaan seorang diri..Tapi bila fikir sejenak, nak tido kat surau airport ni lagila menggerunkan sebenarnya..sudahla sunyikan..dengan sejuk sehingga menusuk tulang..

Nasibla Allah ketemukan saya seorang insan yang sama sama turun di KK atas dasar kerja..Memang kenal pun.rakan baik di hospital..Huh alhamdulillah…Dia pun mengajak saya untuk temankan dia tidur sekali..Syukur.Tapi sangat terkejut satu tak pernah dengan nama hotel,pastu tanya sebab nak kongsi kan…
Bila dah sampai ish macam hotel 5 star..Tang dynasty hotel..Booking bilik superior.Room rate semalam rm 129.Wow…

Superior room at tang dynasty hotel,KK

Macam tak percaya.Dengan bilik yang luas..keadaan hotel yang sangat cantik dan di tengah bandar..Memang jatuh cinta…

Terima kasih sr Rubiah..sudi ajak saya bermalam di sini.Insyaallah ada rezki saya nak bawa anak anak bermalam dan bercuti di sini..Memang sangat berbaloi baloi…
ok nak bersiap..Mama nak kena tengok budak exam hr ni..see ya..
sejak bershaklee macam macam rezki dtg..syukur..

Penghantaran vitamin Shaklee seluruh Malaysia, China dan Indonesia. 
Sila hubungi saya Siti Aisah 017-647-7837
Facebooke page: aisah health collection
Email : ct_ijn@yahoo.com ID :867656
 Salam sayang daripada mommy nuha dan bouchra!
 * This product is not intended to diagnose, treat, cure or prevent any diseases

Leave a Reply

Open chat
Hai Boleh Saya Bantu?